Second Home

Abama Resort ontvangt prestigieuze architectenprijs

Abama Resort ontvangt prestigieuze architectenprijs
Afgelopen maand mocht Abama Resort een prestigieuze prijs in ontvangst nemen uit handen van de officiële Vereniging van Architecten van Tenerife, La Gomera en El Hierro. De unieke Bellevue luxe villa's op Tenerife werden op 5 oktober 2018 bekroond als 'beste nieuwbouwwoningen van het decennium 2008-2017'. Binnenkort, op 22 november 2018, lanceert Abama Resort de luxueuze Villas del Tenis van de nieuwe Abama Fase 4.

Bellevue villa's gelauwerd door Vereniging van Architecten

Met de bekroning als beste nieuwbouwwoningen van het decennium 2008-2017 veroveren de villa's Bellevue een belangrijke plaats in de architectonische geschiedenis van de Canarische Eilanden. ​

De verkiezing is een enorme erkenning voor de realisatie van Abama Resort, gezien de uitstekende selectie kandidaten en de samenstelling van de jury, onder wie enkele van de meest vooraanstaande professionals en onderlegde academici. Architecten achter het project Bellevue villa’s zijn Virgilio Gutiérrez Herreros en Eustaquio Martínez García. Hun technische bekwaamheid, in combinatie met een artistieke visie geïnspireerd door de schilders Padorno en Oramas, heeft tot deze unieke realisatie geleid.

​In totaal werden 14 Bellevue villa's ontwikkeld in Abama, waarvan er momenteel nog maar één niet is verkocht. Het ontwerp van Bellevue, met zijn onmiskenbaar moderne Californische stijl van halverwege de 20ste eeuw, heeft deze villa’s als project onderscheiden en heeft de toekomstige eigenaars meteen bekoord. De prijs is de perfecte gelegenheid om een project aan te kondigen dat het afgelopen jaar werd opgezet: in 2019 worden nog eens 7 Bellevue woningen vrijgegeven aan het publiek.

Abama Resort ontvangt prestigieuze architectenprijs

Nieuwe fase gelanceerd: Villas del Tenis

Op 22 november 2018 vindt in Abama Resort de release plaats van een andere exclusieve collectie villa’s, binnen het project Villas del Tenis van de prestigieuze Fase 4 van Abama Resort. ​Ook deze villa’s werden ontworpen door de bekroonde architecten Virgilio Gutiérrez Herreros en Eustaquio Martínez García. Villas del Tenis zal zelfs de meest veeleisende kopers kunnen bekoren. Dit nieuwe deel van Abama Resort bestaat uit 23 luxueuze, vrijstaande huizen met privé-zwembad, 2 of 3 slaapkamers, de grootst mogelijke privacy en adembenemende uitzichten. Slechts 12 van deze 2- en 3-slaapkamer villa's worden deze maand vrijgegeven. Het zijn eerstelijnswoningen met spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera, grenzend aan de Annabel Croft Tennis Academy.

Vorige maand, op 25 oktober 2018 werden de lang aangekondigde, 60 luxe appartementen Las Arcadias en 8 luxe appartementen in Plaza Abama vrijgegeven. Plaza Abama, de nieuwe hotspot boordevol lifestyle binnen Abama Resort werd eveneens ontworpen door Virgilio Gutiérrez Herreros en Eustaquio Martínez García. Van ’s morgens tot ’s avonds zal dit het kloppende hart zijn van Abama Resort, ​met stijlvolle bars, boetieks en een fitnesscentrum.

Abama Resort ontvangt prestigieuze architectenprijs

Ook interessant