Mijn Huis Mijn Architect

Mijn Huis Mijn Architect 2014 in beeld (fotospecial)

  BE   26 september 2014 Bron: Mijn Huis Mijn Architect
Mijn Huis Mijn Architect 2014 in beeld (fotospecial)
Heeft u plannen om komend weekend in Vlaanderen of Brussel één of meerdere woningen te bezoeken tijdens Mijn Huis Mijn Architect, dan kunt u best wat voorbereiding treffen. Alle deelnemende projecten zijn opgenomen in het mooie Inspiratieboek. Het inspiratieboek is ook een vademecum. Daarin krijgen bezoekers meteen een handleiding voor hun route, maar het vormt ook inspiratiebron voor hun (ver)bouwplannen. Want naast een uitvoerige en geïllustreerde beschrijving van de woonprojecten, belicht het immers ook onderwerpen als de rol van de architect in het algemeen, financiering, renovatie, wonen in de stad, compact bouwen… Het boek is voor 7,5 euro te koop in 'De Standaard boekhandel' of de betere dagbladhandel.

Ook op Bouw & Wonen kunt u zich voorbereiden, wij hebben voor u namelijk een aantal interessante projecten gebundeld in een mooie fotospecial. Per provincie vindt u hier een aantal projecten in terug.

Klik hier om de fotospecial te bekijken.De architecten en bouwheren ontvangen je graag op zaterdag 27 en zondag 28 september en dit van 14u tot 18u.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo