Architectuur

Jouw expertise als architect in de kijker tijdens de Renovatiedag 2022

Jouw expertise als architect in de kijker tijdens de Renovatiedag 2022
kladwerk architectuur – Foto © Luc Roymans
Renovatie is behalve een hot topic, ook een noodzakelijk topic geworden. Toekomstige verbouwers zullen steeds meer kiezen voor een grondige renovatie en daarbij is de expertise van een architect broodnodig. De Renovatiedag, een initiatief van Netwerk Architecten Vlaanderen, is het ideale moment om jouw meerwaarde aan de hand van een project naar buiten te brengen. Schrijf je nu in voor de nieuwe editie op zondag 15 mei 2022.

Tijdens de Renovatiedag zwaaien architecten in heel België de deuren open van gerealiseerde verbouwingen. Uniek aan het event is dat de mensen achter het project - de architect en de opdrachtgever - centraal staan. Op een informele manier licht je jouw verhaal toe. Je toont 'on the spot' hoe je omgaat met ruimte, verhoudingen, sfeer, materialen, indeling... Bezoekers ontdekken bovendien hoe je jouw maatschappelijke visie als architect naar de praktijk vertaald hebt.

Schrijf je in vóór 5 maart

Zin om kwalitatieve contacten te leggen met verbouwers die een architect zoeken voor een renovatieproject? Schrijf je dan in met een project via www.renovatiedag.be/deelnemer.

Inschrijven kan tot 5 maart 2022. Daarna is er nog voldoende tijd om alle informatie en beelden te bezorgen.

Het event praktisch


  • Wanneer? De openhuizendag vindt plaats op zondag 15 mei 2022, van 13.00u tot 18.00u.
  • Waar? Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vanaf dit jaar is de Renovatiedag dus een nationaal event!
  • Organisatie? Netwerk Architecten Vlaanderen organiseert de Renovatiedag in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel. Op dezelfde dag is er ook een Franstalige editie, georganiseerd door Advanced Fair.
  • Meedoen? Intekenen met een project kan via www.renovatiedag.be/deelnemer.

Ook interessant