Terras en oprit

De beste parasols voor jouw terras

De beste parasols voor jouw terras
Het mooie weer komt eraan en horecaondernemingen zijn volop bezig om het terras klaar te maken voor het seizoen. Een terras is het verlengstuk van jouw onderneming en het is essentieel om aan alles te denken, om zo jouw gasten een uitnodigende sfeer te kunnen geven, zodat jouw gasten heerlijk kunnen eten, drinken en ontspannen. Denk hierbij aan comfortabel meubilair, sfeervolle verlichting en heaters. Maar wat ook zeker niet te missen is op een terras, zijn parasols. Een terras is pas echt compleet wanneer je over de beste parasols beschikt. Een parasol kan qua stijl heel veel verschil maken op een terras, maar een parasol is natuurlijk ook functioneel. Het is een lastige keuze welke parasol het beste bij jouw terras past. Het is belangrijk om te weten welke parasols er aangeboden worden en om te kijken wat het beste bij jouw past.

Hangende parasols

De hangende parasol, ook een zwevende parasol genoemd, is een van de parasols die kunnen passen bij jouw terras. De parasol hangt boven de zitplaatsen. Het geeft een gevoel van ruimte en flexibiliteit. De paal van de parasols staat niet in het midden, maar die staat aan de zijkant van het terras. Dus wanneer je een klein terras hebt en niet zo'n grote paal in de ruimte kwijt kan, is een hangende parasol ideaal.

Naast dat de hangende parasol dus handig is voor de wat kleinere terrassen, biedt het natuurlijk ook bescherming tegen de zon. De parasols kunnen makkelijk versteld worden zodat het de zon goed tegen kan houden. Zo blijft het voor jouw gasten comfortabel om buiten te blijven zitten.

Denk je dat een hangende parasol bij jouw terras past? Neem dan een kijkje op Hanosshop.com, hier vind je een aantal prachtige zwevende parasols van hoogwaardige kwaliteit.

Staande parasols

Naast hangende parasols zijn staande parasols ook een optie voor bescherming op jouw terras. Deze parasol wordt ondersteund door een parasolvoet, hierdoor staat deze parasol heel stabiel, zelfs wanneer het hard waait. Jouw gasten kunnen dus lekker genieten ongeacht de weersomstandigheden.

Naast dat de parasolvoet stevigheid biedt, biedt het ook een ander voordeel. Namelijk dat de parasol makkelijk verplaats kan worden. Zo kan de parasol op de juiste plek geplaatst worden om zo optimale schaduw te bieden aan de gasten.

De staande parasol is ideaal voor terrassen waar flexibiliteit van toepassing is en waar de indeling van het terras wel eens kan verschillen. Een staande parasol biedt dus bescherming tegen de zon, maar het zorgt er ook voor dat er wat stijl toegevoegd wordt aan het terras. Op Hanosshop.com vind je verschillende soorten staande parasols, zo zijn er verschillende kleuren en stijlen te vinden. Ook vind je op Hanosshop.com verschillende soorten parasolvoeten.

Investeer dus zeker in een goede parasol van hoogwaardige kwaliteit voor jouw terras. Of je nu gaat voor een hangende parasol of een staande variant met parasolvoet, bij Hanos shop is er genoeg keuze en vind je de juiste parasol die past bij jouw terras. Zo kunnen jouw gasten lekker beschut genieten van hun hapje en drankje.

Ook interessant