Dossier Wonen en Hypotheken

Het volledige bouwplaatje: financieel en praktisch op 1 plek!

  BE   31 januari 2012 Bron: Bouw & Wonen
Wij zijn fier om te kunnen aankondigen dat Argenta en Bouw & Wonen het komende jaar intensief gaan samenwerken.
Argenta is een bank-verzekeraar met een sterk familiale inslag en richt zich vooral op gezinnen. Argenta besteedt voortdurend aandacht aan een goede prijs-kwaliteitverhouding van zijn producten. Ook op het vlak van lenen geeft Argenta ijzersterke voorwaarden. Samen bundelen wij een enorme kennis op het gebied van vastgoed kopen, bouwen en verbouwen en de financiŽle mogelijkheden daarvoor.

Met deze nieuwe samenwerking kunnen we iedereen die met bouwen of verbouwen bezig is gericht benaderen. Zowel professionelen als particulieren. Nieuwtjes, interessante artikels en dossiers lichten alle financiŽle aspecten toe. We geven tips mee om kosten te besparen en om zich optimaal te verzekeren. Of suggesties voor vermogensplanning. Via Bouw & Wonen biedt Argenta vooral de prijsbewuste (toekomstige) huisbezitters een meerwaarde. Op het platform van Bouwen & Wonen publiceert Argenta elke maand een artikel over leningen en hypotheken. Een belangrijke meerwaarde voor de financiŽle rubriek.

Bouw & Wonen feliciteert Argenta met zijn titel ďBank van het jaar 2011Ē. Argenta won voor de tweede keer de online verkiezing van Bankshopper.be. Het is een onafhankelijk beoordeelde verdienste. Dankzij de vele tevreden klanten haalde Argenta de overwinning binnen.Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo