Dossier Wonen en Hypotheken

Wie geniet er morgen van uw geld?

  BE   21 december 2011 Bron: Argenta
Een goed en comfortabel leven zonder zorgen is de droom van iedereen. Levensgeluk bepaalt u grotendeels zelf, door de juiste keuzes te maken … op alle domeinen. U hebt een prille relatie of u bent al meer dan 20 jaar getrouwd? U wilt samen een huis kopen of u bent al langer eigenaar? Samen plannen realiseren of samen terugkijken op wat geweest is, doet deugd!
Maar wat als er met een van u beiden iets gebeurt? Hoe kunt u zorgen voor uw partner, ook als u er niet meer bent? Bij Argenta kijken we altijd een beetje verder. Het is belangrijk dat uw eigendommen en uw vermogen optimaal beschermd zijn. Zo beschermt u zich niet alleen tegen onverwachte gebeurtenissen, maar zorgt u er ook voor dat uw partner financieel verder kan. En uiteraard zorgen we ervoor dat uw partner zo weinig mogelijk successierechten betaalt.

U bent terecht trots op uw gezin, uw woning, uw auto en zoveel meer. U wilt er dan ook graag zorgeloos van genieten, vandaag en morgen. Daarom is het belangrijk dat u op uw verzekeringen kunt vertrouwen. Argenta geeft u dat vertrouwen. De schadeverzekeringen van Argenta beschermen u bij tegenslag: blikschade aan uw auto, vocht in de muren van uw woning, een lek in uw waterleiding … Met onze jarenlange ervaring kennen wij de risico’s en weten wij ze gepast te verzekeren.

Vertrouwenspersonen waar u altijd op kunt rekenen, die correct en gepast advies geven in uw bank en verzekeringszaken: die mensen kiest u best doordacht. Want zij zorgen voor uw dagelijks comfort en uw gemoedsrust … en voor uw appeltje voor de dorst! De opbouw en bescherming van uw vermogen laat u nu eenmaal het beste over aan specialisten die u oplossingen op maat kunnen bieden.
Of het nu gaat over uw dagelijkse betalingen, uw kredieten, uw verzekeringen of uw beleggingen.
Hebt u al kennis gemaakt met Argenta’s principes van “Gezond Beleggen”? Welke belegger u ook bent, bij Argenta vindt u een belegging die bij u past. Naast de klassieke termijnrekening en kasbon, vindt u bij ons beleggingsverzekeringen, gestructureerde obligaties en een kwalitatief fondsenaanbod. We helpen u vandaag al om uw vermogen, of een gedeelte daarvan, te verdelen zoals u het wilt. Zo beschermt u uzelf, uw partner en uw kinderen. Vandaag en morgen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo