Domotica

Dynamisch laden van energie-overschotten via Plug & Play dankzij de Loxone Wallbox

Dynamisch laden van energie-overschotten via Plug & Play dankzij de Loxone Wallbox
De Loxone Wallbox zorgt voor een volautomatische regeling van het laadvermogen tussen 1,38 en 11 kW – je tankt dus gratis! Bovendien is de Loxone Wallbox heel flexibel dankzij de modulaire uitbreidbaarheid en kan hij gemakkelijk worden uitgebreid met tal van functionaliteiten zoals een gepersonaliseerde oplaadvrijgave.

De highlights

  • Volledig automatisch in te stellen tussen 1,38 en 11 kW voor een efficiënt gebruik van PV-overschot
  • Geïntegreerde uitbreidingsmodule voor de NFC Code Touch, Touch Pure Flex of Touch Pure voor de realisatie van talrijke functionaliteiten zoals activatie, facturatie, selectie van verschillende laadmodi …
  • Eenvoudige en betrouwbare integratie dankzij de Loxone Tree & Air technologie
  • Modbus-interface geïntegreerd voor de aansluiting van bv. een energiemeter

Naadloze integratie

De nieuwe Loxone Wallbox kan naadloos worden geïntegreerd in jouw Loxone energiemanagementsysteem via Plug & Play. Dit slechts in enkele klikken.

Dankzij de zopas uitgebrachte updates van de Loxone Config & App en de opgenomen Energie Manager kan het laadvermogen van de Wallbox automatisch geregeld worden tussen 1,38 en 11 kW, afhankelijk van het PV-overschot. Dit betekent dat je zelfs met een lage PV-opbrengst jouw wagen voor 100% met zonne-energie kan opladen.


Hoge flexibiliteit

Wil of kan je niet wachten op de zon om jouw e-auto op te laden? Geen probleem! Gebruik het volledige laadvermogen inclusief netvoeding voor een korte tijdspanne. Of laad twee uur op met netvoeding en laad daarna weer uitsluitend op via de zonneopbrengst. Of … Dankzij de vijf vrij definieerbare laadmodi zijn er verschillende toepassingen mogelijk.

Bovendien kan de Loxone Wallbox eenvoudig worden uitgebreid met een product uit onze Touch familie en de bijbehorende functies. De NFC Code Touch zorgt zo bv. snel en eenvoudig voor een gepersonaliseerde oplaadvrijgave. De Touch Pure kan gebruikt worden om bv. de verlichting in jouw garage te bedienen of de poort te openen en de Touch Pure Flex is bv. perfect voor de bediening van jouw laadbeheer.

Loxone Experience Tour boeken?

Beleef de totaaloplossing van Loxone met jouw eigen zintuigen in de demowoning in Nijlen. Een Loxone Expert geeft graag meer uitleg tijdens een infosessie. Hiervoor kan je eenvoudig reserveren via de Loxone website.

Ook interessant