Wat er absoluut niet mag ontbreken in een mancave

22 februari 2022 Bron: Bouw & Wonen
Wat er absoluut niet mag ontbreken in een mancave
Het is voor veel mannen een grote droom: het hebben van een eigen mancave. Een ruimte om je volledig terug te trekken en het huishouden even volledig te laten voor wat het is. Alle focus op een goede voetbalwedstrijd, een nieuwe game of gewoon een avondje poolen met vrienden. Een kamer vol met gave steigerhouten meubels en natuurlijk een gigantische, maar vooral volle koelkast. In dit artikel vertellen we wat er absoluut niet mag ontbreken in een mancave.

Wat heb je zoal nodig voor een mancave?

Je kunt de mancave op veel verschillende manier inrichten. Wanneer je een flink budget hebt, wil je misschien meegaan met alle nieuwe trends op de markt. Je kunt bijvoorbeeld ook OSB platen kopen. Hier kom je ook al een heel eind mee. Iedereen heeft zijn eigen wensen en gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg. Hieronder vertellen we je wat echt niet mag ontbreken in een mancave.

Bar

Elke mancave heeft een bar nodig. Wanneer je op vrijdagmiddag na werk gezellig met je maten een biertje wilt doen, ga je niet op de bank zitten. Een gezellige bar moet aanwezig zijn om het echte kroeg gevoel te ervaren.

Gadgets

De gemiddelde mancave is voorzien van de nodige gadgets. Een mooie tv en goede muziekinstallatie mogen absoluut niet ontbreken. En wat te denken van een goede game console? Want ja, waarschijnlijk mag je een toernooitje FIFA niet bij je partner op de bank spelen. Daarnaast is het leuk wat kleine gadgets toe te voegen, zoals een biertap of automatische lichten.

Een donkere uitstraling

Mannen vinden zichzelf vaag ruig. En daar horen donkere kleuren en tinten bij. Het echte duistere, donkere kroeg gevoel moet aanwezig zijn. Houd hier rekening mee tijdens de inrichting. Je wilt natuurlijk niet dat je vrienden ontdekken dat er nog een Hello Kitty gordijn hangt.

Een pooltafel of dartbord

Een mancave kan niet zonder pooltafel of dartbord. Deze mannensporten, die steeds populairder onder vrouwen wordt, kan niet missen in de kamer. Waarschijnlijk ben je niet eens heel goed in deze sporten. Gelukkig gaat het om de lol.

Een gevulde koelkast

De mancave kan nog zo vet ingericht zijn en voorzien zijn van de meest spectaculaire gadgets, het stelt niets voor zonder gevulde koelkast. Er gaat niets boven een ijskoud biertje met je vrienden. Om scheve gezichten te voorkomen, moet je wel zorgen dat je het juiste biermerk haalt. Vergeet trouwens ook geen snacks in huis te halen, vooral die voor de frituurpan. Heel veel mannelijker wordt het niet.

Ultiem genieten in een mancave

Je hebt in dit artikel gelezen waar het in een mancave absoluut niet mag ontbreken. Wanneer je ervoor zorgt dat het bovenstaande aanwezig is, maak jij hoe dan ook de blits bij je vrienden. En hoe lekker is het om te genieten van een mooie sportwedstrijd onder het genot van een lekker biertje en omringd te zijn door je vrienden? Heb jij nog meer dingen die absoluut niet mogen ontbreken in een mancave? Laat het ons weten in een reactie.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo