Nieuwbouw

Veel interesse voor nieuwe appartementen in Duffel

Het woonproject De Groene Lis verwelkomt zijn eerste bewoners. Dit nieuwbouwproject in de Lisstraat was in een mum van tijd uitverkocht. Duffel heeft volgens de projectontwikkelaar van De Groene Lis behoefte aan zulke projecten. Met een nieuw project in de Gemeentestraat verwacht CORES Development binnenkort dit Duffels succesverhaal te herhalen. De Groene Lis, gelegen in een rustige straat in Duffel-West, bestaat uit 20 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen zijn opgetrokken uit duurzame kwaliteitsmaterialen volgens een uiterst prijsbewust ontwerp. De Groene Lis beschikt ook over een onderhoudsvriendelijke gemeenschapstuin van 3.000 m² met een wadi die zorgt voor de opvang en vertraagde afvoer van hemelwater.

Duffel heeft behoefte aan nieuwbouwprojecten

CORES Development zorgde met De Groene Lis voor een antwoord op de bestaande behoefte in Duffel aan kwalitatieve en betaalbare woonruimte. Omwille van de uitstekende ligging, de betaalbare prijzen en de gemeenschappelijke groene ruimte werden alle appartementen reeds verkocht in de voorverkoopfase.

Alle appartementen opgeleverd

De werf in de Lisstraat werd in het voorjaar van 2014 door Bouwbedrijf Jeroen Verreydt bvba opgestart. Anderhalf jaar later zijn de bouwwerkzaamheden afgerond en is het laatste appartement opgeleverd. De eerste bewoners van het nieuwe appartementsgebouw hebben hun intrek genomen in hun appartement.

w project in de Gemeentestraat

Aan de dijk van de Nete start CORES Development binnenkort met de ontwikkeling van een nieuw woonproject. In de Gemeentestraat zullen 40 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en woonoppervlaktes van 85 m² tot 150 m² worden gerealiseerd. Op de gelijkvloerse verdieping zijn 2 commerciële ruimtes voorzien en ondergronds bevinden zich 42 parkeerplaatsen, bergingen en fietsstaanplaatsen.

Centraal bevindt zich een gemeenschappelijke binnenruimte met groenaccenten. Om de privacy te garanderen liggen het binnenplein en de gelijkvloerse appartementen 80cm hoger dan het straatniveau.

Een nieuw project met heel wat troeven: gelegen in het centrum van Duffel, zicht op het water, goede zuidelijke of oostelijke oriëntatie, duurzame materialen en energiezuinige voorzieningen. Het strakke en tijdloze architectuurontwerp is, net zoals dat van De Groene Lis, van de hand van Architectenassociatie Van Gaens.

De verkoop van dit nieuwe project aan de Netedijk zal in maart 2016 worden gestart. Heel wat geïnteresseerde kopers hebben hier echter niet op gewacht en hebben zelf al contact opgenomen met CORES Development.
Geïnteresseerden kunnen zich registreren bij CORES Development en zullen gecontacteerd worden voor de officiële start van de verkoop www.coresdevelopment.be/contacta>.

Ook interessant