Project Europa wordt nieuwe eyecatcher in Bredene

  BE   28 mei 2019 Bron: Versluys Groep
Project Europa wordt nieuwe eyecatcher in Bredene
Met het nieuwe project ‘Europa’ ontwikkelt Versluys Groep zijn grootste en meteen ook meest spraakmakende project ooit in Bredene. Dit eigentijds en stijlvol concept ontworpen door het bekende ‘Binst Architects’ uit Antwerpen omvat een hotel met 81 kamers en daaraan gekoppeld een 80-tal nieuwbouwappartementen. Versluys Groep voorziet in het residentieel gedeelte een ruim uitgewerkt aanbod van 1, 2 en 3 slaapkamer-appartementen in een prijsvork vanaf 160.000 tot 390.000 Euro. Op de bovenste verdieping zijn ook enkele exclusieve penthouses voorzien in een hogere prijsklasse tot 695.000 Euro. Gelegen op een uitzonderlijke locatie, vlakbij het bekende cultuurcentrum Staf Versluys, combineert dit beeldbepalend nieuwbouwproject de rust van de omliggende natuur met een uniek panoramisch uitzicht op de zee en het ongerepte duingebied van Bredene.

“Het project Europa met zowel een hotel als residentieel gedeelte is een site die me persoonlijk nauw aan het hart ligt. Deze fantastische locatie heeft altijd een verbondenheid gehad met de familie Versluys. Mijn grootvader Camiel Versluys heeft immers nog het voormalige ‘Hotel Europa’ gebouwd en heeft steeds de wens uitgesproken dat ook het nieuwe project de naam ‘Europa’ moest dragen. Vandaag ben ik dan ook bijzonder fier om als kleinzoon van Camiel deze wens te kunnen inwilligen en deze unieke locatie opnieuw een prachtige toekomst te geven. We zijn ons zeer bewust dat dit project door vele Bredenaars met een vergrootglas gevolgd wordt. Het hoeft dan ook geen betoog dat we met het Europa project niet over één nacht ijs zijn gegaan. Het totaalconcept dat we vandaag lanceren voorziet de bouw van een modern hedendaags hotel met 81 kamers en aanpalend een 80-tal nieuwbouw appartementen. Dit doordacht ontwerp is het resultaat van vele jaren voorstudie en een intensief overleg met de gemeente en alle betrokken diensten.”

Bart Versluys, CEO Versluys Groep

Enorme interesse

Voorbije weken plaatste Versluys Groep reeds enkele informatieve baches op de toekomstige bouwsite in de Kapelstraat. Meer dan 70 mensen hebben al spontaan een aanvraag doorgestuurd voor een brochure. Ondertussen werden ook reeds enkele voorverkopen gerealiseerd. Veel mensen zijn gecharmeerd door de unieke locatie, klassevolle architectuur en de hoogstaande kwalitatieve Versluys afwerkingsgraad. Met de officiële lancering en het zomerseizoen in het vooruitzicht verwacht Versluys Groep dat de interesse voor het Europa project nog verder zal toenemen.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo