Nieuwbouw

Ook tweede fase HilversumHuis gewild

Het nieuwbouwproject HilversumHuis blijkt gewild. De 22 eengezinswoningen uit de eerste fase zijn binnen enkele maanden verkocht. Ook voor de tweede fase, waarvan de verkoop op 14 maart gestart is, is de animo groot. In deze fase worden 11 royale eengezinswoningen met een eigen parkeerplaats en een heerlijke tuin op het zuiden verkocht. Tot 4 april kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een woning.

De woningen worden toegewezen middels notariële trekking. Zo krijgt iedere inschrijver een gelijke kans. Jan van Barneveld van VOF HilversumHuis: ‘Bij het maken van de plannen voor HilversumHuis wisten we dat er in Hilversum veel vraag is naar ruime en betaalbare eengezinswoningen van hoogwaardige kwaliteit. We zijn verheugd dat de kopers enthousiast reageren op de woningen van dit project. Als alles volgens planning verloopt ontvangen de kopers uit de eerste fase al over een half jaar de sleutels van hun woning.’

De inschrijving voor de tweede fase loopt tot maandag 4 april aanstaande.

Woningen

De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 122 m2. De royale woonkamer met open keuken op de begane grond kijkt uit over een tuin op het zuiden. Op de eerste verdieping liggen drie ruime slaapkamers, waarbij de zolder nog eens mogelijkheden biedt voor een vierde slaapkamer en/of hobbykamer. Alle woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein. De verkoopprijzen zijn vanaf € 283.000,- vrij op naam. Kopers krijgen bovendien bij aankoop van een woning een keukencheque ter waarde van € 2.500,- aangeboden.

HilversumHuis

Het project HilversumHuis is een ontwikkeling van de Alliantie en Dudok Wonen. In HilversumHuis worden in totaal 60 koopwoningen, 19 huurwoningen en 20 huurappartementen gebouwd. De huurwoningen worden op termijn aangeboden door de Alliantie en Dudok Wonen.

Ook interessant