Nieuwbouw

Bouw HilversumHuis start op 1 november

Op 1 november wordt er gestart met de bouw van het project HilversumHuis aan de Ten Boomstraat in Hilversum. HilversumHuis omvat 60 koopwoningen en 39 huurwoningen. Er wordt begonnen met de bouw van de 39 huurwoningen. Verwacht wordt dat er dit jaar tevens kan worden gestart met de bouw van de eerste fase van de koopwoningen. Op 1 december wordt de bouwstart feestelijk ingeluid op de bouwplaats aan de Ten Boomstraat.

Voorspoedige verkoop

De verkoop van de eerste fase van de koopwoningen verloopt voorspoedig. Eind september is deze eerste fase van 22 koopwoningen in verkoop gegaan en inmiddels is bijna de helft verkocht. Met name de veilige en intieme uitstraling van het nieuwe buurtje, de grootte van de woningen en de royale afmetingen van de tuin met eigen parkeerplaats worden door de kopers als zeer positief ervaren.

HilversumHuis

Het project HilversumHuis is gelegen in het gebied tussen de Ten Boomstraat, Stroeslaan, Verschurestraat en de De Kupstraat en is een ontwikkeling van de Alliantie Ontwikkeling en Dudok Wonen. Er worden 60 koopwoningen op eigen grond gebouwd met ongeveer 122 m2 woonoppervlakte en een parkeerplaats op eigen terrein. De verkoopprijs is vanaf € 275.000 vrij op naam. Daarnaast komen er 19 eengezinswoningen en 20 appartementen zullen worden verhuurd door de Alliantie Gooi- en Vechtstreek en Dudok Wonen.

Link: www.hilversumhuis.nl.

Ook interessant