Nieuwbouw

Nieuwbouwproject HilversumHuis van start

Op zaterdag 18 september wordt in het hart van de wijk de start gevierd van een geheel nieuw buurtje in Hilversum Noord. Dan begint namelijk de verkoop van het unieke nieuwbouwproject HilversumHuis; 60 eengezinswoningen met diepe tuinen en eigen parkeerplaats in het gebied tussen de Ten Boomstraat, Stroeslaan, Verschurestraat en de De Kupstraat. Tevens komen hier 19 eengezinswoningen en 20 appartementen voor de verhuur.

In een grote tent op de bouwlocatie op de hoek Stroeslaan/De Kupstraat kunnen geïnteresseerden tussen 11.00 en 14.00 uur de verkoopbrochure ophalen, vragen stellen aan de aanwezige makelaars en zich eventueel inschrijven voor de woning van hun voorkeur. Vanwege de nu al flinke belangstelling voor het project worden de woningen door middel van een notariële trekking aan de inschrijvers toegewezen.

Woningen

De koopwoningen van HilversumHuis – 48 rijwoningen en 12 hoekwoningen op eigen grond – hebben een woonoppervlak van ongeveer 122 vierkante meter. Ze zijn ruim opgezet met een grote woonkamer, een diepe tuin en drie slaapkamers met de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer op zolder. Elke woning heeft een parkeerplaats op eigen terrein. Verkoopprijzen zijn vanaf € 275.000 euro vrij op naam. De woningen worden gefaseerd verkocht.

HilversumHuis

Het project HilversumHuis is een ontwikkeling van de Alliantie Ontwikkeling en Dudok Wonen. Zestig woningen worden verkocht. De overige 39 woningen en appartementen worden op termijn verhuurd door de Alliantie Gooi- & Vechtstreek en Dudok Wonen.

Link: www.hilversumhuis.nl