MHMA: Een woninggroep in het Limburgse Werm

  BE   11 september 2014 Bron: Mijn Huis Mijn Architect
MHMA: Een woninggroep in het Limburgse Werm
Tijdens Mijn Huis Mijn Architect, op 27 en 28 september 2014 kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen toekomstige (ver)bouwproject. Ook dit bijzondere project in het Limburgse Werm is te bezoeken. Het betreft een groepswoning van 3 woningen waarbij getracht werd één architectonisch geheel te vormen. Dit bijvoorbeeld door middel van de binnenpatio, die het mogelijk maakt elke toegang tot de verschillende woningen weg te werken.

Er werd ook veel aandacht besteed aan hernieuwbare energie. Het project bevindt zich in een landelijke omgeving waarbij ook extra aandacht is gegaan naar zowel de privacy tussen de verschillende woningen als het creëren van open zichten naar het landschap. Wegens het landelijke karakter waarin de woning gelegen is werd geopteerd te werken met ruwe materialen en groenelementen die harmonieus in elkaar overgaan.

Het E-peil van deze woning: 36

Architect: Architectenbureau Houben Philippe

Ontdek op zaterdag 27 en zondag 28 september de vakbekwaamheid van de architect en het bouwverhaal van de bouwheer tijdens Mijn Huis Mijn Architect. Bouw & Wonen inspireert u elke dag met één van de deelnemende projecten…

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op de website van Mijn Huis Mijn Architect

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo