Architectuur

Infosessie 'Sociale en Fiscale spelregels in de bouwsector'

Infosessie `Sociale en Fiscale spelregels in de bouwsector`
In december organiseert NAV voor haar leden de gratis infosessie ‘NAV MEMO: ‘Sociale en fiscale controle & BTW-tarieven in de bouwsector’. NAV-leden krijgen er een opfrissing van de complexe wetgeving. De sessie gaat door op 3 december in Herentals, op 5 december in Mechelen en op 17 december in Waregem.

Hoe is het nu ook weer gesteld met de hoofdelijke aansprakelijkheid van de opdrachtgever voor sociale en fiscale schulden van de aannemer? Wat met de hoofdelijke aansprakelijkheid voor lonen? En hoe moet u als architect correct factureren? Wanneer is het 6%, 12% of 21%? Tijdens een infosessie over de fiscale en sociale wetgeving in de bouwsector biedt NAV een antwoord op deze en tal van andere vragen.

De Vlaamse Architectenorganisatie doet hiervoor een beroep op specialisten van de sectororganisatie Bouwunie en het accountants- en adviesbureau SBB. Zij zorgen voor een update van de nieuwe en gewijzigde regelgevingen.

NAV-leden kunnen deze sessie gratis volgen op dinsdag 3 december in Herentals (Drisag), op donderdag 5 december in Mechelen (Bulo) of op dinsdag 17 december in Waregem (Buro Modern).

Meer informatie vindt op http://nav.be/pages/activi-detail.php?id=349

Ook interessant