Bedrijfsnieuws

Horizon Group neemt Aanbieders.be over

Horizon Group neemt Aanbieders.be over
Bij hypotheek.winkel worden consumenten al jarenlang begeleid bij het vergelijken en afsluiten van ​ hypothecaire leningen bij 25 verschillende banken. Bij verzekeringen.be kan de consument terecht voor het vergelijken en aankopen van een nieuwe verzekering. Met de overname van Aanbieders.be, een vergelijkingsplatform voor energie, internet en telecom, verbreedt Horizon Group opnieuw haar dienstverlening. Door de uitbreiding van het assortiment, kan de klant naast advies voor verzekeringen en hypothecaire leningen ook voor energie, internet en telecom terecht kan bij de groep.

Meer mogelijkheden voor de klant

“Wie een nieuwe woning aankoopt, heeft advies nodig over de hypothecaire lening alsook de benodigde verzekeringen. Dit is echter ook het ideale moment om andere diensten en vaste kosten onder de loep te nemen. We merken dat onze klanten steeds meer nood hebben aan een adviseur die verder kijkt dan alleen naar de financiering of de verzekering. Denk maar aan vergroening van de woning en energiecontracten, zeker in deze woelige tijden. Daarom is de overname van Aanbieders.be voor ons een logische stap”, stelt David Geerts, CEO van Horizon Group. Bovendien is hun filosofie heel gelijkaardig aan de onze: de klant zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste keuze waardoor vaak serieuze besparingen mogelijk zijn.

“Met hypotheek.winkel aan onze zijde kunnen we nog meer mensen helpen om de juiste keuzes te maken, doordat we deel uitmaken van een uitgebreider aanbod. Klanten kunnen bij ons digitaal advies inwinnen, maar in de toekomst ook langsgaan bij één van de vele vestigingen van hypotheek.winkel. Als onderdeel van een groter geheel zijn we bovendien beter in staat om te blijven investeren in ons platform en om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen”, aldus Charles Dekkers, eigenaar van Aanbieders.be


Horizon Group

Hypotheek.winkel, verzekeringen.be en Aanbieders.be helpen consumenten zo goed mogelijk bij de aankoop van financiële producten en diensten. Om de consument goed te kunnen ondersteunen werkt de groep met een combinatie van online advies via de websites en menselijk contact via ons uitgebreide kantorennetwerk. Juist die combinatie van menselijk contact met de verschillende online portals onderscheidt de Horizon Group.

”Onze missie is om klanten de juiste keuzes te laten maken en daardoor geld te laten besparen. Daarbij speelt ons kantorennetwerk een zeer belangrijke rol”, zegt Geerts. “In België zien we ondanks de recente sluitingen nog vrij veel fysieke bankkantoren in vergelijking met andere landen. Aangezien dit aantal verder afneemt, bieden wij een alternatief distributiekanaal voor de banken. Dit op een rendabele, onafhankelijke manier en ontzorgend voor de eindklant”, aldus Geerts. ​

Ook interessant