Tuin

Genomineerden tuinwedstrijd Mijn Tuin, mijn Thuis 2011 bekend

Wie op zondag 10 juli op stap is in het Hageland komt onderweg misschien Koen De Bouw tegen. Die trekt dan met de jury van ‘Mijn Tuin, mijn Thuis’ opnieuw op ontdekkingstocht doorheen de regio. Samen bezoeken ze de vijf genomineerde tuinen.

Het is een jubileumjaar voor de tuinwedstrijd ‘Mijn Tuin, mijn Thuis’. Voor de vijfde opeenvolgende keer kregen Hagelandse eigenaars van een plezante, coole, knusse, charmante, kindvriendelijke, ecologische, boeiende, romantische, geheimzinnige, avontuurlijke of aparte gaard de gelegenheid een gooi doen naar de titel ‘tofste tuin’ en de daarbij horende waardecheque van 650 euro.

De vijf kandidaten die durfden uit te pakken met hun tuin en er in slaagden de jury in te pakken, zijn: de familie Mellaerts-Beelen in Drieslinter, de familie Boogaerts-Van Horebeek in Binkom, Elza Vanhoudt in Assent, Theo Dehert in Molenbeek-Wersbeek en Edith Decoster in Lubbeek.
Zij mogen op 10 juli tussen 09.30u en 18.30u niet alleen Koen De Bouw en zijn gevolg verwachten, maar ook tal van andere tuinbezoekers.

Die maken trouwens ook kans om in de prijzen te vallen. Wie dit jaar mee op tuinvisite gaat en in minstens drie van de vijf genomineerde tuinen zijn kaart laat afstempelen, kan een leuke verrassing in de wacht slepen. De af te stempelen kaarten kunnen vooraf enkel afgehaald worden bij de organisator en de beide sponsors. Wie bovendien via de computer zijn voorkeur voor één of meerdere tuinen te kennen geeft en mee raadt naar het totale aantal uitgebrachte stemmen, wint misschien een plantenbon van maar liefst 100 euro.

De vijf adressen en de foto’s van de geselecteerde tuinen kan je terugvinden op www.janssensenjanssens.be. Daar vind je ook alle informatie om jouw favoriete tuin via de computer of per sms (€ 0,55/sms) naar de overwinning te promoten. Stemmen kan onbeperkt, tot en met zondag 4 september.

Eens de punten van de jury en de stemmen van het publiek bij elkaar zijn opgeteld, kennen we de winnaar. Wie dat is, blijft nog een goed bewaard geheim tot zondag 9 oktober. Dan worden de vijf kandidaat-winnaars aan het kantoor van ERA Janssens & Janssens aan de Diestsesteenweg 30 in Aarschot gelauwerd. Eén gelukkige ontvangt uit handen van Koen De Bouw een waardecheque van 650 euro, geschonken door teakspecialist Full House in Sint-Joris-Winge. Iedereen is van harte welkom.

Ook interessant