Tuin

MTMT: Een tuin vol visite op 24 juli

Op zaterdag 24 juli trekken acteur/presentator Koen De Bouw en zijn gevolg weer op tuinentocht doorheen het Hageland. Daarmee gaat de ‘Mijn Tuin, mijn Thuis’-jury opnieuw op zoek naar de tofste groene stek van de regio.

Hagelandse eigenaars van een gezellige, charmante, speelse, boeiende, avontuurlijke of aparte tuin konden zich van 10 mei tot 5 juli weer inschrijven voor de tuinwedstrijd die vastgoedkantoor ERA Janssens & Janssens uit Tielt-Winge/Aarschot voor de vierde opeenvolgende keer in eigen streek organiseerde.

De vijf kandidaten die er het best in geslaagd zijn met twee foto’s en bijbehorende commentaar de interesse van de jury te wekken, zijn: André Meyermans uit Scherpenheuvel, de familie Vanoost-Willems uit Langdorp, de familie Wuyts-Timmermans uit Tielt-Winge en de families Verreydt en Reusen-S’heeren, beide uit Nieuwrode.

Deze kanshebbers op de hoofdprijs zullen op 24 juli niet alleen de jury op tuinvisite krijgen. Iedereen die geïnteresseerd of benieuwd is, of er gewoon een leuke daguitstap wil van maken, kan tussen 9u30 en 18u30 samen met Koen De Bouw op ontdekkingstocht. De vijf adressen en de foto’s van de geselecteerde tuinen kan je terugvinden op www.era.be/janssens. Daar vind je ook alle informatie om jouw favoriete tuin vanaf die dag via de computer of per sms (€ 0.55/sms) naar de overwinning te promoten. Wie zijn keuze kenbaar maakt, maakt bovendien kans op een mand met streekproducten. Stemmen kan onbeperkt, tot en met zaterdag 28 augustus.

Eens de punten van de jury en de stemmen van het publiek bij elkaar zijn opgeteld, kennen we de winnaar. Wie dat is, blijft nog een goed bewaard geheim tot zaterdag 18 september. Dan worden de vijf kandidaat-winnaars aan het kantoor van ERA Janssens & Janssens aan de Diestsesteenweg 30 in Aarschot in de kijker gezet. Eén gelukkige ontvangt uit handen van Koen De Bouw een waardecheque van 650 euro, geschonken door teakspecialist Viking Collection uit Sint-Joris-Winge. Iedereen is welkom.

Link: www.era.be/janssens