Tuin

Koen De Bouw op ontdekking in Hagelandse tuinen

Vijf Hagelandse tuinbezitters mogen zich op zondag 2 augustus verwachten aan het bezoek van een driekoppige jury, voorgezeten door acteur en presentator Koen De Bouw. Die gaat daarmee op zoek naar een winnaar voor de tuinwedstrijd ‘Mijn Tuin, mijn Thuis’ editie 2009.

Het is al de derde opeenvolgende keer dat initiatiefnemers Helene Janssens en Koen Teeuws van vastgoedkantoor ERA Janssens & Janssens uit Tielt-Winge deze wedstrijd organiseren. Ook dit jaar zullen ze een Hagelandse tuin tot de gezelligste, meest speelse, knusse, boeiende, aparte of (te) gekke stek van de regio uitroepen.

De kandidaten die er tussen 1 mei en 6 juli in geslaagd zijn met twee foto’s en wat bijbehorende commentaar alvast de nieuwsgierigheid van de jury te wekken, zijn de Familie Crauwels-Verbiest uit Sint-Joris-Winge, Yvan Vanderwaeren uit Tienen, Prosper Alen uit Diest, Jef Hermans uit Tielt-Winge en Geert Pollet uit Schaffen.

Deze vijf kanshebbers zullen op 2 augustus niet alleen de jury verwelkomen, maar ook iedereen die hun tuingevoel voor één keer wil meebeleven. Wie geïnteresseerd of benieuwd is of er gewoon een leuke daguitstap wil van maken, kan tussen 9u30 en 18u30 samen met Koen De Bouw op ontdekkingstocht. De vijf adressen en de foto’s van de geselecteerde tuinen kan je terugvinden op www.era.be/janssens. Daar vind je ook alle informatie om jouw favoriete tuin via de computer of per sms (€ 0.55/sms) naar de overwinning te promoten. Stemmen kan onbeperkt, tot en met 2 september.

Eens de punten van de jury en de stemmen van het publiek bij elkaar zijn opgeteld, kennen we de winnaar. Wie dat is, blijft wel nog een goed bewaard geheim tot zondag 20 september. Dan worden de vijf kandidaat-winnaars aan het gloednieuwe kantoor van ERA Janssens & Janssens aan de Diestse Steenweg 30 in Aarschot in de bloemetjes gezet. Eén gelukkige ontvangt uit handen van Koen De Bouw een vakantiecheque van 650 euro, geschonken door Jetaircenter Diest-Leuven-Aarschot.

Omdat Koen en Helene die dag ook zien als de officiële opening van hun nieuwe kantoor, maken ze er bovendien een feestje van, waarop iedereen is uitgenodigd.

Meer informatie op www.era.be/janssens.

Ook interessant