Brusselse vestiging The Artist wint Outstanding Office Space award

  BE   3 december 2019 Bron: Finn
Brusselse vestiging The Artist wint Outstanding Office Space award
De Brusselse vestiging van Welkin&Meraki heeft de prestigieuze "Outstanding Office Space" award gewonnen. Het is de eerste niet-Nederlandse locatie die de award van kantoorruimtespecialist Flexas.com in ontvangst neemt.

Welkin&Meraki's premium flexibel kantoorruimteconcept heeft officiŽle erkenning gekregen van een onafhankelijke, internationale industrie-expert, minder dan 12 maanden na opening. De "Outstanding Office Space" award van Flexas.com ging naar The Artist, Welkin&Meraki's locatie in Brussel. Het is de eerste niet-Nederlandse locatie die de prijs in ontvangst neemt.

De vestiging in Brussel was de eerste premium flexibele kantoorruimte in BelgiŽ, midden in het centrum van de Europese wijk. Welkin&Meraki opende in snel tempo kantoorruimtes in Eindhoven, Parijs (twee locaties) en Luxemburg - en in 2020 zullen er nog meer volgen. Alle locaties focussen zich op premium kwaliteit en comfort en helpen ondernemingen te groeien dankzij vijf duidelijk gedefinieerde USP's, die voor het eerst in Brussel werden geÔntroduceerd: de snelste en veiligste Wi-Fi, optimale verlichting voor productiviteit, exclusief ontworpen lederen meubilair, op maat gemaakte duurzame koffie en gezonde voeding van een Michelin-kok.

Alain Brossť, oprichter en CEO van Welkin&Meraki: "We zijn trots op deze internationale erkenning. Het is een mooie en positieve aanmoediging na ongeveer een jaar te bestaan. Vanaf de eerste dag is onze strategie anders geweest dan die van vele andere serviced office aanbieders. Wij dienen ondernemingen en bieden hen een premium serviced kantoorervaring, gebaseerd op relevantie en welzijn. Het is goed om te weten dat deze strategie niet alleen door onze gasten wordt gewaardeerd, maar ook door professionals uit de sector".

Eerste niet-Nederlandse locatie

Kantoorruimtespecialist Flexas.com is de grootste online consultant voor kantoren in Nederland en BelgiŽ. In september 2018 zijn zij begonnen met het uitreiken van de "Outstanding Office Space" awards en onlangs hebben zij besloten deze ook buiten Nederland uit te reiken. Welkin&Meraki is het eerste niet-Nederlandse laureaat.

MichaŽl Xavier Henry, Country Manager Frankrijk en BelgiŽ bij Flexas.com: "Het was een groot genoegen om de "Outstanding Office Space" award uit te reiken aan Welkin&Meraki. Dit premium zakencentrum heeft op onze website een gemiddelde beoordeling van 4,7 / 5 ontvangen van haar huurders en creŽert een stijlvolle en professionele werkomgeving".

De officiŽle overhandiging van de award vond plaats op 14 november in Welkin&Merakiís vestiging in Brussel. MichaŽl Xavier Henry kwam persoonlijk naar de locatie en overhandigde de award aan CEO Alain Brossť en General Manager Dayana Mero voor The Artist.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo