Win de eerste 3D Print Award van Kamp C

  BE   29 oktober 2019 Bron: Provincie Antwerpen
Win de eerste 3D Print Award van Kamp C
Peter-Paul van den Berg (Kamp C) en Rik Neven (Palindroom) - © Kamp C
Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie, daagt architecten, ontwerpers en studenten uit om 3D-betonprinten in de bouwsector te integreren. Kamp C gaat met een wedstrijd op zoek naar creatieve ontwerpen die 3D-printbaar zijn. De beste inzendingen maken kans op een 3D Print Award!

In mei 2020 zullen de winnende ontwerpen bekendgemaakt worden op het 3D Print Awards-evenement, dat georganiseerd wordt in samenwerking met Redactiebureau Palindroom. Later worden deze ontwerpen geprint en tentoongesteld op Kamp C.

Verschillende categorieën

Er kunnen projecten ingediend worden in twee verschillende categorieën: enerzijds ruwbouw- en buitentoepassingen en anderzijds interieurtoepassingen. Projecten moeten ingediend worden ten laatste op 29 februari 2020.

Ook studenten maken kans

Voor studenten is er een aparte categorie waaraan alleen studenten mogen deelnemen die in het academiejaar 2019–2020 zijn ingeschreven aan een universiteit of hogeschool in de richting bouw, architectuur, design of interieurwetenschappen.

Prijs van de vakjury en publieksprijs

Per categorie duidt de vakjury één kandidaat aan die de prijs van de vakjury wint. Daarnaast is er ook een publieksprijs, waarvoor online gestemd kan worden.

Wil je als bedrijf of organisatie de 3D Print Awards sponsoren? Kamp C is nog op zoek naar sponsors voor dit evenement.

Meer info en online je ontwerp insturen kan via www.kampcdaagtuit.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo