Bouwunie Limburg gaat voor zichtbare veiligheid op de weg

  BE   25 mei 2018 Bron: Bouwunie Verstuur
Bouwunie Limburg gaat voor zichtbare veiligheid op de weg
Een sterretje of barst in uw voorruit? Een kapotte achterruit, zijruit of zelfs een panoramisch dak? AutoGLASS Center herstelt of vervangt uw beschadigde autoruit volgens de regels van de kunst. Ook het tinten van ramen behoort tot de mogelijkheden. De expertise van AutoGLASS Center reikt verder dan enkel en alleen personenwagens. Ook met kapotte ruiten van bestelwagens, vrachtwagens, mobilhomes, tractoren en werkmachines kan u bij AutoGLASS terecht! AutoGlass Center heeft vestigingen te Bree, Lommel en Sint-­‐Truiden.

“Een sterretje of barst in de voorruit van een bestelwagen of vrachtwagen komt steeds onverwacht! Wegens tijdsgebrek wordt vaak gewacht met de herstelling tot bij een volgende keuring van het betreffende voertuig. Dit komt de veiligheid niet altijd ten goede”, aldus Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder van BOUWUNIE Limburg.

Daarom biedt AutoGLASS Center een extra service aan aan de leden van BOUWUNIE Limburg. Zo biedt AutoGLASS Center naast een ledenkorting ook o.a. aan om bij een herstelling het voertuig op te halen en terug te brengen op de werf. Kortom, geen uitstel en nodeloos wachten op de herstelling meer!

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo