Nieuwe ramen? Win 1 jaar gratis ruiten wassen

  BE   8 mei 2018 Bron: Marquiz
Nieuwe ramen? Win 1 jaar gratis ruiten wassen
Wie bouwt of renoveert, moet heel wat keuzes maken: functionele, energetische en esthetische. Wie voor ramen en deuren van Deceuninck kiest, zit niet alleen goed qua veiligheid, isolatiewaarde, kleur en stijl, maar ook qua onderhoudsgemak. Want bij elke bestelling van minstens 5 nieuwe ramen of deuren van Deceuninck in kleur, pvc of aluminium, krijg je voortaan een gratis emmer met een set onderhoudsproducten van Deceuninck cadeau. En met een beetje geluk, win je misschien wel 1 jaar gratis ruiten wassen. Ontdek alles over de actie ‘Deceuninck geeft er een lap op’ op www.deceuninck.be

Pvc of aluminium

Deceuninck biedt zijn ramen en deuren niet alleen aan in een zeer ruime waaier aan stijlen en kleuren, sinds kort heb je bij Deceuninck zowel de keuze uit ramen en deuren in pvc (iets waar Deceuninck al sinds jaar en dag marktleider in is) als uit ramen en deuren in aluminium (Deceuninck Decalu). Niet zomaar aluminium trouwens, maar aluminium dat, net zoals het pvc-schrijnwerk van Deceuninck, topisolerend is en gegarandeerd uiterst kleurvast is (Super Durable Polyesters Qualicoat Class 2).

Onderhoudsarm

Een van de grootste voordelen van ramen en deuren in pvc en aluminium is dat ze bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn. Zeker die van Deceuninck, vermits de Decoroc-coating waarmee de pvc-profielen van Deceuninck zijn gekleurd en de Aluroc-coating waarmee de aluminiumprofielen van Deceuninck zijn bekleed, uitblinken in duurzaamheid. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen onderhoud nodig is. Het betekent wel dat je met een minimale inspanning jarenlang kunt genieten van mooie ramen en deuren. Zeker met de gratis emmer met twee onderhoudsproducten van Deceuninck onderhoudskit die je nog tot 24 mei cadeau krijgt bij elke bestelling van minstens 5 Deceuninck-ramen en -deuren in kleur, zowel in pvc als in aluminium. Alle info via www.deceuninck.be.

Een jaar lang geen ramen wassen

Tot 24 mei ontvang je niet alleen een set onderhoudsproducten van Deceuninck cadeau bij aankoop van minstens 5 gekleurde ramen of deuren in pvc of aluminium van Deceuninck, je kan ook één van de 100 personen zijn die een jaar lang gratis een ruitenwasser aan huis mogen verwachten. Surf ook hiervoor naar www.deceuninck.be voor alle info en voorwaarden.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo