Domotica

Je slimme partner tegen aanlaatstress

Je slimme partner tegen aanlaatstress
De wereld en technologie is zo snel geëvolueerd dat we steeds meer comfort mogen ervaren en dat er meer toestellen zijn voor dagelijks gebruik. Volgens een recent onderzoek1 is 15% van ons dagelijks bezorgd dat hij of zij iets aan heeft laten staan en laat 10% dagelijks ook daadwerkelijk de verwarming onnodig aanstaan. Maar liefst 30% geeft de schuld aan zijn of haar partner of kind. Dit is de top 10 van toestellen die we het meest vergeten uit te schakelen:

  1. Computer (58%)
  2. Verlichting (49%)
  3. Verwarming (41%)
  4. TV (31%)
  5. Elektronica in de oplader (31%)
  6. Radio (20%)
  7. Radiatoren (15%)
  8. Game console (9%)
  9. Strijkijzer (2%)
  10. Gasfornuis of keramische kookplaat (2%)

Jammer voor je portemonnee als je weet dat dit allemaal grootverbruikers zijn. Gelukkig bestaat er een totaaloplossing.

Een Real Smart Home, je slimme partner tegen aanlaatstress

Klassieke domotica zijn beperkt tot traditionele oplossingen die bediend moeten worden met een aparte knop voor elke functie. Geen wonder dat je al eens iets vergeet uit te zetten en dat je hierbij stress ervaart.

Een slimme woning automatiseert alles voor jou en neemt 50.000 handelingen en denkprocessen van je over zonder dat er een knop of app aan te pas moet komen. Dankzij het intelligent smart home systeem kan alles in je woning aangestuurd worden. Denk maar aan verlichting, zonwering, verwarming, koeling, multimedia en veiligheid.

Loxone, Je slimme partner tegen aanlaatstress
Toch een moment van controle nodig? Onze drukknopstandaard zorgt ervoor dat dit de enige knop is die je nodig hebt om in je woning alles smart te bedienen.

Met een triple click op de drukknop schakel je de hele woning en dus ook alle slimme toestellen uit. Zo blijft niets onnodig aanstaan. Geen aanlaatstress, onnodige stress en wrevel met partner en gezin meer.

Bestaande woning of nieuwbouw? Het maakt niet uit. En verandert je gezinssamenstelling of veranderen je gewoonten? Je Smart Home groeit met je mee en past zich aan jou en je gezin aan.

Geef niet langer de schuld aan je partner of kind en neem jouw verantwoordelijkheid. Boek een gratis infosessie in de Loxone demowoning en kom live een leven zonder aanlaatstress ervaren.

Loxone, Je slimme partner tegen aanlaatstress
1Onderzoek door Honeywell, onesmartcontrol.com/domotica-blog/aanlaatstress-belgie-energie-besparen-met-domotica/

Ook interessant