Beveiliging

Veiligheid voorop: jouw Loxone Smart Home houdt steeds de wacht

Veiligheid voorop: jouw Loxone Smart Home houdt steeds de wacht
Geborgenheid, vertrouwdheid en veiligheid, dat zijn maar enkele woorden waar we aan denken als we over onze ‘thuis’ praten. Om het welzijn steeds te garanderen, is een betrouwbare bescherming onontbeerlijk. Naast comfort, verwachten we van onze woning dus ook voldoende veiligheid.
Het is niet langer een geheim dat een Loxone Smart Home 50.000 handelingen per jaar overneemt van haar bewoners. Zo maakt het jouw leven comfortabeler, eenvoudiger, energie-efficiënter en vooral: veel veiliger!

Veiligheid heeft veel gezichten

Een Loxone Smart Home heeft controle over alle facetten van veiligheid. Het gaat immers niet alleen over het wegjagen van inbrekers en bescherming van bewoners, ook de bescherming van het gebouw en van jouw privacy wordt gegarandeerd!

Bescherming tegen inbraak

Jouw Loxone Smart Home jaagt inbrekers op de vlucht. Het vormt een onzichtbaar schild tegen ongewenste gasten. De woning detecteert alles op een betrouwbare manier en reageert onmiddellijk met een felle flikkerende verlichting en harde geluiden om de inbreker direct weg te jagen.Bescherming van de bewoners

Naast de inbraakbescherming, waakt het Loxone Smart Home over de ganse familie. Het beschermt jou en jouw gezin voor dreigende gevaren. Bij brand, rook en waterlekken alarmeert jouw woning jou onmiddellijk. Het zal ook reageren met flikkerend licht, een melding of oproep op jouw gsm en de zonwering gaat omhoog om zo vluchtwegen vrij te maken.

Bescherming van het gebouw

Het Loxone Smart Home beschermt ook zichzelf en jouw materialen. Het leven heeft vaak verrassingen in petto en deze komen meestal op de meest onverwachte momenten. Jouw woning merkt lekkend water op, weet of er nog ramen en deuren open staan en beschermt jouw zonwering tegen vorst of plotse wind en nog zoveel meer.

Bescherming van de privacy

Eén kerngedachte: jouw Smart Home, jouw gegevens. Alle persoonlijke gebruikersgegevens worden beschermd door verschillende firewalls en beveiligingsmechanismen. Ze behoren volledig tot jouw Loxone Miniserver en verlaten jouw woning niet. Indien je dat wenst, werkt een Loxone Smart Home ook volledig zonder internetverbinding. Loxone hoeft geen inzicht te hebben in de gegevens van klanten en beschermt jouw privacy voor 100%

Graag meer weten over veiligheid in een Loxone Smart Home? Boek dan nu één van de gratis infosessies in onze demowoning.

Ook interessant