Verlichting dimmen was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar

24 oktober 2017 Bron: Loxone
Verlichting dimmen was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar
Verlichting dimmen, het is meer dan een leuke gadget. Het zorgt voor meer persoonlijkheid en meer flexibiliteit. In een handomdraai verandert u de stemming in de woning: van een helder wit licht tijdens het koken naar een gezellig warmwit tijdens het lezen. Voor elke situatie is er een gepaste lichtstemming!

Loxone verlichtingsassortiment

Verlichting is heel belangrijk, het zorgt voor persoonlijkheid in uw woning. Omdat Loxone steeds streeft naar een optimale lichtervaring, hebben wij onze eigen LED spots ontwikkeld. Energiezuinig, flexibel, eenvoudig te installeren en traploos dimbaar; onze LED spots voldoen aan al deze voorwaarden. Elk model is te verkrijgen in het warmwit (WW) en in kleur (RGBW). Of wat dacht u van onze Loxone LED strips om uw kamer in mooi licht te kleuren?

Loxone bracht onlangs ook de elegante Pendulum Slim uit. Puur design en een revolutionaire technologie maken van deze pendel verlichting een echte blikvanger.Ontdek het Loxone verlichtingsassortiment op de Loxone website.

Bestaande verlichting eenvoudig dimmen

Of het nu gaat om klassieke gloeilampen, spaarlampen, halogeenlampen of LED lampen: Loxone dimt alle soorten verlichting dankzij dimmermodules die compatibel zijn met alle lichtbronnen. Bestaande armaturen kunnen dus eenvoudig geïntegreerd worden. Combineer meerdere lampen, dim ze en creëer de juiste stemming voor elke gelegenheid.

Automatisch dimmen of dimmen via een drukknop of de app

Automatisch dimmen? Ja hoor! Stel u voor: u zet de televisie aan en de verlichting in uw leefruimte wordt automatisch gedimd tot 20%. Zo wordt het automatisch een pak gezelliger!

Het dimmen van de verlichting met een drukknop is nog steeds de klassieke manier. Dankzij de Loxone drukknopstandaard bedient u heel eenvoudig uw verlichting. Ook onze Loxone app biedt de mogelijkheid om uw verlichting perfect te dimmen dankzij een handige slider.Toepassingen voor dimbare verlichting

Onze dim-oplossingen kunnen gebruikt worden voor allerlei handige en interessante functies.

Denk zo bijvoorbeeld aan sfeerwissels. De tafel in de eetkamer wordt op verschillende tijdstippen gebruikt. Laat uw verlichting zich aanpassen aan elke situatie: een ontbijt, het huiswerk van uw kinderen of een gezellige spelletjesavond met vrienden. Voor elk moment de juiste lichtstemming!

Aangename fade-in en fade-uit. Uw verlichting gaat langzaam aaaaaaaan en uuuuuuuit. Dit is plezieriger voor de ogen en uw gasten zullen verbaasd zijn.

Moet u ’s nachts even naar het toilet? Dankzij onze nachtmodus wordt u niet uit uw slaap gerukt maar wordt u zachtjes begeleid met gedimde verlichting.

Wilt u dit zélf beleven? Boek dan nu uw gratis infosessie.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo