Hier kun je kunstgras allemaal goed voor gebruiken!

12 april 2021 Bron: Bouw & Wonen
Hier kun je kunstgras allemaal goed voor gebruiken!
Heb jij behoefte aan wat meer groen in je omgeving? Misschien heb je een achtertuin welke volledig betegeld is of moet je het doen met een balkon waar die ene plant toch niet helemaal voldoet. Ook als je geen groene vingers hebt kun je gemakkelijk genieten van een groene omgeving, namelijk door middel van kunstgras! Tegenwoordig doet een kunstgazon echt niet meer onder voor een Ďechtí gazon. Daarnaast is het voordeel van een kunstgazon dat je deze overal kunt plaatsen, ook op dat kleine balkonnetje op vijfhoog! Dit zijn je opties.

In de achtertuin

De meest gebruikte plek voor kunstgras is natuurlijk in de tuin. Of je dit nu in je voortuin of in je achtertuin wilt hebben, beide kan door Mastergrass binnen enkele dagen gerealiseerd worden. Het fijne van een kunstgazon is dat deze direct klaar is wanneer deze gelegd is. Je hoeft niet te wachten met het betreden ervan zoals bij een echt grasveld. Je hebt er nauwelijks omkijken naar en deze blijft het hele jaar groen. Ideaal dus wanneer je meer groen in je tuin wilt, maar niet in het bezit bent van groene vingers. Bekijk welke soort het beste bij jouw wensen past en voor je het weet ligt het in je tuin!

Op je balkon

Wist je dat je ook heel gemakkelijk een fijne kunstgrasmat op het balkon kan laten leggen? Het fijne hiervan is dat het gewoon op het beton gelegd kan worden, zonder dat je verder iets aan de ondergrond hoeft te doen. Kies vooral voor een wat stevigere soort kunstgras, zodat je hier een fijne loungeset op kunt zetten. Zo kun je heerlijk van de zon genieten met je voetjes in het gras en blijft het kunstgras netjes. Zo heb je toch het gevoel van een achtertuin, maar dan zonder de moeite.

Speelveld voor de kids

Willen jouw kinderen graag voetballen in de tuin of lekker rondrennen? Dan is een kunstgrasmat perfect voor jullie tuin. Met echt gras kan het namelijk nogal zonde zijn om je kinderen hier lekker te laten rennen, omdat het dan vertrapt wordt en dood kan gaan. Met een kunstgrasmat loop je dit risico niet, omdat het een stuk steviger is. Je kunt hier zelfs wat lijnen op (laten) zetten, zodat het lijkt alsof er een miniatuur voetbalveld in de tuin is. Je kids zijn lekker in het zicht aan het spelen en jij weet zeker dat je grasmat het volhoudt.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo