De dressing van je dromen

5 november 2014 Bron: King George
De dressing van je dromen
Sinds Sex and the City is een pareltje van een opgeruimde kleerkast of inloopdressing iets wat hoog op het verlanglijstje staat van velen. Hülsta, Duits meubelspecialist, biedt met zijn Multi-Forma II-systeem iedereen dé dressing op maat aan, met verborgen snufjes waar zelfs James Bond jaloers op zou zijn. Naast de oneindige kleerkast vind je bij hülsta nu ook een inloopsysteem waarbij je al je favoriete kledingstukken en accessoires in één oogopslag kunt combineren.

Multi-Forma II van Hülsta is enorm veelzijdig. Het systeem laat je toe om elke moeilijke ruimte toch om te bouwen tot een stijlvolle dressing. De basiselementen, beschikbaar in verschillende dieptes en breedtes, combineer je met draai-, vouw- of schuifdeuren - of je installeert ze gewoon zonder deuren. Voor nissen en hoeken bestaan er bijzondere kasten en systemen. Je kunt de kasten niet alleen (gratis) in de hoogte en de breedte laten inkorten, het is ook mogelijk ze opzij of achteraan te laten afschuinen, zodat ze passen onder een schuine wand. Heb je een oude schoorsteenmantel waar je rond wilt bouwen, dan wordt dat vakkundig opgelost door diep met minder diep te combineren.

De eindeloze draai- en vouwdeurkast

Hoewel open dressings vandaag bijzonder trendy zijn, blijven draaideurkasten een gouwe ouwe. Stof en insecten raken minder snel bij je kleding en de kamer oogt altijd netjes. Het voordeel tegenover schuifdeuren is dan weer dat je de deur niet hoeft te sluiten om een ander deel van je kast te gebruiken.

Hülsta dressing - draai- en vouwdeurkastHülsta ontwikkelde een uniek systeem dat je kasten eindeloos lang maakt. Door verschillende breedtes te combineren passen ze altijd mooi bij de andere elementen in de kamer zoals een deurpost. Qua hoogte kun je tot 337,8 cm gaan, waardoor je kast waarschijnlijk tot aan het plafond komt en je elke centimeter ruimte benut.

De kastdeuren en buitenromp zijn beschikbaar in vier laktinten (wit, wolwit, zand en grijs), vier hoogglanstinten (puurwit, wit, zand en grijs) en vijf houtsoorten (structuurbeuken, natuurlijke eik, structuuressen, kernnoten en kersen-goud). Voor de binnenkant kies je voor witte lak of licht en donker interieurfineer. Daarnaast heb je de keuze tussen acht deurstijlen en handgrepen om je unieke kast samen te stellen.

Tv kijken in de slaapkamer

Heel veel kastdeuren samen, dat zorgt vaak voor een monotoon geheel. Door gebruik te maken van glanzende elementen zien de kasten er al wat minder volumineus uit. Integreer spiegeldeuren in je kastenrij of ga voor een tussenelement met lades. Hülsta heeft nog originelere tussenkasten in de aanbieding, met een ingewerkte vitrinekast bijvoorbeeld waar je juwelen of zelfs een kunstwerk in kwijt kunt. Of waarom ga je niet voor een kast met een elektrisch rolluik waarachter je je flatscreen verstopt. Met één druk op de knop beleef je een uiterst comfortabel filmavondje in bed.

Hülsta dressing

Stijlvolle schuifdeuren

Wie weinig ruimte heeft, kiest voor een schuifdeurkast. Bij hülsta zijn die tot 268 cm hoog. De deuren schuiven uiterst zacht en makkelijk en sluiten vanzelf na gebruik dankzij het gepatenteerde hülsta SoftGlide-systeem met luchtdemping. De kast kreeg verschillende designs mee. Solist, het opvallendste ontwerp, is een driedeursschuifkast met een middenpaneel van houten latjes, waarmee je een statement maakt in elke dressing.

Hülsta dressing

Verliefd op orde: ga voor een inloopkast

Hülsta lanceert nu ook een inloopsysteem waar de fashionista’s en hun mannelijke tegenhangers vingers en duimen naar zullen aflikken. Als het kan, installeer je een schuifdeur voor je walk-in dressing, waarmee je een sesam-open-u-gevoel creëert. Laat alles open en bloot hangen zodat je in één oogopslag je ensemble voor de dag samenstelt. Met schuiven, dozen en schuifverdelers maak je je dressing comfortabel en netjes. Hülsta biedt heel wat extra opties aan om je kleding zo net en overzichtelijk mogelijk te bewaren.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo