Interieur

Deze winter mag de slaapkamer weer gezellig zijn

Deze winter mag de slaapkamer weer gezellig zijn
Vandaag is de slaapkamer meer dan de plek waar je slaapt. Je leest er, kunt er ongestoord een gesprek voeren met je partner, krijgt er van de kinderen ontbijt op bed... Of dromen we te veel? Na groteske slaapkamers met veel blingbling zijn in elk geval rust, geborgenheid en gezelligheid weer troef. Meubelspecialist hülsta heeft zijn collectie Mioletto II dan ook net voor het cocoonseizoen een gezelligheidsupdate gegeven. Ontdek de zes slaapkamertrends waar Mioletto II graag op inspeelt.

Trend 1. Een gestoffeerd bed

Na een tijdje uit the picture te zijn verdwenen, is het gestoffeerde bed weer helemaal terug. In de collectie Mioletto II krijgt niet alleen het hoofdbord een zachte touch, ook de omranding kun je laten stofferen. Nieuw is dat je vandaag de keuze hebt uit maar liefst zeven stofsoorten in tien uitvoeringen en meer dan 60 kleuren. De bedomranding is bovendien verkrijgbaar in zes kleuren leer of in witte en wolwitte lak.

Trend 2. Scandinavische looks

Natuurlijke materialen staan voor puurheid. In combinatie met gelakte oppervlakken leven die helemaal op. Na kernnoten, natuurlijke eik en witte lak voegt hülsta wolwitte lak toe aan het palet van Mioletto II. Voor een zijdezacht visueel contrast met Scandinavische soberheid.

Trend 3. Afgeronde hoeken

Nooit meer in het donker je been stoten aan een scherpe bedrand. Mioletto II biedt een vormenspel met rechte en afgeronde lijnen. Niet alleen het bed kreeg een zacht design, ook het bijzettafeltje (ontbijt op bed!) en de elegante kaptafel hebben een karakteristieke welving.

Trend 4. Verlichting in de slaapkamer

In de slaapkamer speelt vooral sfeerverlichting een rol. Indirecte verlichting, een ledstrook achter de bedrand bijvoorbeeld, is daarbij een echte sfeermaker. Om comfortabel in bed te kunnen lezen, integreert Mioletto II uittrekbare en flexibele ledlichtjes aan beide kanten van het slaapmeubel. Even opstaan zonder je partner te storen? Beweeg je hand onder het bed en de lichtsensor laat een subtiel oriëntatielichtje branden onder de bodem van het meubel.

Trend 5. Aanbouwen of solo spelen

Geen slaapkamer is dezelfde. Heb je net heel veel ruimte, of moet je van elke hoek gebruik maken? Mioletto II heeft slimme aanbouwelementen waarmee je veel opbergmogelijkheden creëert. Daarnaast zijn er ook flexibele nachtkastjes en commodes die je vrij in de ruimte kunt plaatsen.Trend 6. Multifunctionele kleerkast

Ook de kleerkast mag weer gezien worden in de slaapkamer. Het nieuwe ontwerp van Mioletto II past volledig bij de rest van het programma. De geïntegreerde ledverlichting zorgt voor een heldere kijk op je kleding. Met verschillende uittrekbare kastdelen geef je plek aan elk kledingsstuk, van schoen tot das. Tv in de slaapkamer? Die verdwijnt naar wens in de tv-houder achter de schuifdeur.