Interieur

Hülsta legt lichtaccenten

Hülsta legt lichtaccenten
Wie de winter gezellig binnenshuis wil doorbrengen, kan op hülsta rekenen. De fabrikant van merkmeubelen introduceert enkele innovatieve nieuwigheden die instant sfeer brengen. Ontdek het juiste licht op de juiste plaats en geef je vitrinekast, wandrek of nachtkastje een functionele én stijlvolle toets met lichtprogramma SIMIA.

Niemand die het zal ontkennen: stijlvolle lichtaccenten creëren een aangename sfeer in huis. Wat dacht je van sfeervol verlichte wandrekken met daarop je lievelingsvaas of je favoriete kunstwerk op gekleurd glas? Speciale sierstukken passen bovendien perfect in een vitrinekast met BlackMagic-glas.

Dit innovatieve materiaal van hülsta is zonder verlichting mooi, hoogglanzend, ondoorzichtig zwart. Pas als de lichtbron erachter aangaat, wordt het glas transparant en geeft het zijn verborgen schatten prijs. Een slimme vondst daarbij is de lichtsturing: je kan verschillende lichtscenario’s programmeren zodat je van wisselende lichtbeelden kan genieten.

Met TipTronic behoren traditionele lichtschakelaars tot het verleden. Want een kleine metalen sensor, die door eenvoudige aanraking wordt gestuurd, schakelt de lichtbronnen aan en uit. De collecties ELUMO II en MENTO kunnen bovendien worden uitgerust met het hülsta-bewegingslicht. Een handige innovatie: het licht in het nachtkastje gaat automatisch aan en volgt de bewegingen van je hand. Vergeet dus dat nachtelijk aftasten langs de hoeken van je kast en laat je leiden door het sobere bewegingslicht van hülsta, de ideale houvast in het donker.