Inbouwkasten

Praktische opbergoplossing: schoenen in de lade

Praktische opbergoplossing: schoenen in de lade
Ben je als shoe addict het overzicht op je uitgebreide schoenencollectie kwijt, dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu rangschik je je schoenen netjes en overzichtelijk in een speciale schoenenlade. Zo krijg je een perfect overzicht en haal je er in één oogopslag het meest geschikte paar uit voor bij je outfit. Dat keukenladen zorgen voor meer comfort en grotere opbergmogelijkheden, daaraan twijfelt niemand nog. Maar wist je dat laden ook in andere woonruimtes praktische opbergoplossingen zijn? De volledig uittrekbare Blum Tandemboxlade met een Orgalux-indeling voor schoenen is daarvan een mooi voorbeeld. De lade is ideaal voor wie orde wil scheppen in zijn/haar schoenencollectie.

Laden zijn een aanrader zowel vanuit praktisch oogpunt als inzake ergonomisch comfort. In vergelijking met een klassieke (schoen)kast krijg je in een schoenenlade meer kwijt op dezelfde oppervlakte. Dat je in één oogopslag een perfect overzicht krijgt op je hele collectie en dat alle schoenen gemakkelijk bereikbaar blijven, zijn bijkomende pluspunten.

De Blum Tandemboxlade is beschikbaar in verschillende breedtes, dieptes en hoogtes en kan geïntegreerd worden in een dressing, een ladenkast of een ladenwand in de slaapkamer, hall, vestiaire, etc.

Wil je het slim aanpakken, ga dan voor brede lades. In een lade van 90 cm breed kan je meer schoenen kwijt dan in 2 lades van elk 45 cm. Bovendien is één brede lade goedkoper dan de combinatie van 2 smalle.

Het neusje van de zalm is een schoenenlade uitgerust met de technologie van Servo-drive en Blumotion. De Servo-drive-technologie van Blum stuurt het openen van de lade elektrisch aan. Om de lade te openen, volstaat het om zacht tegen het ladefront te duwen. De Blumotion-dempingtechniek zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting van de lade.

De schoenenlade kan in maatwerkprojecten en in dressings van bekende binnen- en buitenlandse merken worden geïntegreerd. De prijs van de schoenenlade maakt deel uit van de totaalprijs van een inrichting. De schrijnwerker of speciaalzaak maakt graag een voorstel op maat.

Voor meer informatie kan je surfen naar www.blum.com/ideas

Ook interessant