Keukens

Verrassend ladesysteem met maximale opbergruimte

Strak design met een maximum aan gebruiksgemak én opbergruimte dat zijn de sleutelwoorden voor de moderne leefkeuken, de keuken van ‘the next generation’. GF uit Zonhoven pakt uit met een slim systeem dat tot 30% meer ruimte oplevert. Een greeploze keuken met lades die op hun beurt weer discreet verborgen extra binnenlades bevatten. Deze innovatie uit de lijn ‘maximum space’ beantwoordt daarmee volop aan de hedendaagse minimalistische tendensen. Een combinatie van strakke vormgeving, functionaliteit en comfort.

Greeploos, want less is more
Een strakke, gladde lijn is de trend. Keukentoestellen, accessoires en andere elementen die het lijnenspel kunnen verstoren worden daarom weggewerkt in greeploze kasten. De rechtlijnigheid geeft een gevoel van rust en ruimte.

Overzichtelijke lades
Lades vormen de meest efficiënte kastindeling. De ideale opbergruimte waarmee keukenspullen en voorraad optimaal geordend en bereikbaar blijven. Zelfs tot helemaal achteraan. GF lanceert een nieuwe tool in de keukenlijn ‘Maximum space’. Een innovatief concept in solid surface waarbij de kasten iets hoger zijn dan traditionele keukenmeubels. De extra ruimte wordt gewonnen door het solid tablet te verfijnen tot 2,4 of zelfs 1,2 cm. Anderzijds door de plint te verlagen naar 8 cm. Achter een strak front zitten lades die op hun beurt extra binnenlades bevatten. Een doordacht interieursysteem dat zorgt voor meer opbergcapaciteit en bovendien een stuk overzichtelijker is dan legplanken.



Eindeloze mogelijkheden met solids
Solid surface is een duurzaam en massief composietmateriaal als Corian, Kerrock of Avonite dat zich prima ontleent voor veelzijdige ontwerptechnieken en naadloze uitvoeringen. De laatste jaren zien we een toenemende populariteit van solid surface producten. Hoewel leverbaar in verschillende kleuren en dessins, is een witte uitvoering de meest pure verschijning van dit innovatieve materiaal. Door zijn sublieme eigenschappen kan solid surface haast overal toegepast worden. In het hedendaagse interieur van de privé-woning, zowel als in de projectensfeer. Geen wonder dat het veelvuldig wordt gebruikt voor keuken- en badkamertabletten. Maar net zo goed voor andere strakke en naadloze toepassingen in ronde of geometrische vormen.

Ook interessant