Keukens

Interieur ideeën: Kleine keukens (fotospecial)

De keuken is een belangrijk onderdeel van uw woning, ook als u geen keukenprins(es) bent! De keuken gebruikt u iedere dag bij het koken, afwassen en om gewoon eens wat drinken te pakken. Gemiddeld is de keuken goed voor zo’n 50 handelingen per dag. U komt dus vaker in de keuken dan u zelf waarschijnlijk beseft. Mede daarom is het dus belangrijk dat de keuken één geheel vormt met de rest van de woning, en vooral met de (meestal) aangrenzende woonkamer. De keuken dient een plek te zijn waar u zich thuis voelt. Heeft u nog geen idee of u een landelijke keuken, moderne keuken of designkeuken wilt?

Klik hier om de foto presentatie te starten. Hierin ziet u landelijke keukens, goedkope keukens, dure keukens, keukeneilanden en showroomkeukens. Bovenal zijn dit allemaal kleine keukens, voor als u niet veel plaats heeft in uw woning.

Niet iedereen heeft evenveel ruimte in zijn keuken om apparatuur zoals (microgolf)oven, vaatwasser, koelkast en stoomoven te plaatsen om dan ook nog voldoende kastruimte over te houden. Toch kun je met een kleine keuken verrassend veel doen. Dat blijkt uit de fotospecial waarin de kleine keuken helemaal centraal staat. Handig als u zelf uw kleine keuken wilt (her)inrichten.

We hebben zelfs keukens gevonden die als een complete module in de woning geplaatst kunnen worden. Erg praktisch in een studio of klein appartement. Laat uw fantasie de vrije loop bij het bekijken van de foto's.

Ook interessant