Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Essence en Concetto Professional voor hedendaagse keukens

Essence en Concetto Professional voor hedendaagse keukens
Wie zegt dat werken in de keuken niet leuk kan zijn? Zoals zo vaak in het leven is het de truc om het nuttige aan het aangename te koppelen. In de keuken betekent dat in de eerste plaats zo veel mogelijk vakkundige hulpmiddelen gebruiken. Essence en Concetto van GROHE zijn twee nieuwe professionele kranen die een aantrekkelijk design combineren met gebruiksgemak voor een uniek comfort, waardoor veel klussen minder stress opleveren en koken efficiënter en leuker wordt.

Weldoordachte professionele functies

Een onmisbare functie voor keukenprofessionals en amateurkoks is een professionele sproeier die eenvoudig kan overschakelen tussen een sproeistraal en een normale waterstraal. Elk detail van deze kraan is weldoordacht voor een ultieme gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de nieuwe GrohFlexx-technologie is de sproeier heel mobiel voor een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Dankzij de siliconenslang met een geïntegreerde metalen veer kunnen de gebruikers de sproeier moeiteloos buigen en 360 graden draaien. Van groenten wassen en borden spoelen tot hoge vazen vullen – de combinatie van een optimale actieradius en een maximale manoeuvreerbaarheid zorgt ervoor dat elke klus in een oogwenk kan worden geklaard.

Zodra het karweitje is uitgevoerd, wordt de professionele sproeier eenvoudig opnieuw vastgemaakt aan de volledig draaibare sproeiarm. De nieuwe GROHE EasyDock M-technologie maakt gebruik van een krachtige magneet in de houder om de sproeier terug te leiden naar de ideale dockingpositie. Dit is een ander voorbeeld van nieuwe oplossingen die werden ontwikkeld door O&O-ingenieurs van GROHE met de praktische behoeften van de gebruiker in het achterhoofd. Een eenvoudig en comfortabel gebruik is waar het allemaal om draait.

Grohe Essence en Concetto Professional voor hedendaagse keukens

Uitgepuurde elegantie

Uitmuntende techniek is nog maar de eerste stap bij het creëren van een perfect GROHE-product. De volgende stap vindt plaats in de interne ontwerpstudio van GROHE waar de kraan vorm krijgt. Essence en Concetto Professional zijn zorgvuldig tot hun essentiële lijnen teruggebracht en onderscheiden zich door hun uiterst slanke en gestroomlijnde behuizing rond een geavanceerd patroon van 28 millimeter. Deze hoogwaardige component wegstoppen in zo'n elegante en sensuele cilindervormige behuizing is een ontwerpprestatie op zich.

Een ander kenmerk, dat zowel functioneel als decoratief is, is de siliconenslang die heel gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Alle Concetto-kranen worden standaard geleverd met een slang in de kleur Matte Black, maar de Essence-kraan kan in aanvulling daarop ook worden uitgerust met slangen in de kleuren Matte Sheer Marble, Matte Dark Grey en Matte Dark Brown. De slang vervangen is kinderspel zodat de gebruikers eenvoudig kunnen wisselen tussen kleuren en de kraan kunnen afstemmen op de andere oppervlakken en afwerkingen rond de gootsteen voor een keuken met een samenhangende uitstraling.

Grohe Essence en Concetto Professional voor hedendaagse keukens

De kleurrijke wereld van Essence Professional

Om de lancering in stijl te vieren zal GROHE een beperkte editie aanbieden met een slang in zeven aantrekkelijke regenboogkleuren: geel, oranje, rood, roze, paars, groen en blauw.

Essence en Concetto Professional – ontworpen om te voldoen aan de strenge normen van de professionele koks en de amateurkoks van vandaag.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
5 april 2017
Bron: Grohe
Nieuwsarchief:   

Nog meer producten

B&W Nieuwsarchief van   

 

Meer over keukens


Producten voor keukens


Gerelateerde artikelen


Video`s over keukens


Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba