Primeur: het innovatieve Sensia Arena-douchetoilet

31 augustus 2016 Bron: Two Cents
Primeur: het innovatieve Sensia Arena-douchetoilet
Ons dagelijks leven zou ondenkbaar zijn zonder de slimme technologie waardoor we van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat worden omringd. De laatste tijd komen er nieuwe technologieŽn op de markt om ons welzijn te verbeteren, zelfs in private ruimtes zoals de badkamer. Bij GROHE wordt de volgende stap in deze evolutie "Intelligent Care" genoemd: de nieuwe GROHE Spalet-productcategorie maakt gebruik van slimme technologieŽn om van ons meest persoonlijke ritueel een verfrissende en aangename ervaring te maken. Dit assortiment geavanceerde douchetoiletten combineert het beste van twee werelden Ė Duits design en techniek aan de ene kant en Japanse spacultuur aan de andere kant. Het Sensia Arena-douchetoilet tilt douchetoiletten naar een nieuw niveau van zuiverheid en welzijn: het biedt een perfecte lichaamsverzorging, ultieme hygiŽne en gepersonaliseerd comfort.

Niets reinigt zo grondig en zacht als water. We zouden nooit zeggen dat onze handen 'schoon' zijn nadat we ze snel hebben afgeveegd met een papieren handdoek. Wat we lang vanzelfsprekend hebben gevonden wanneer we onze handen wasten of een douche namen, wordt nu ook steeds meer gewaardeerd bij het gebruik van het toilet. De Sensia Arena reinigt en verfrist de gevoelige huid zonder hem bloot te stellen aan de ruwheid van papier of chemicaliŽn. Wat is er natuurlijker dan gebruikmaken van de kracht van water om te reinigen en van warme lucht om zacht te drogen? Dat is de essentie van de nieuwe GROHE Spalet.

De nieuwe Sensia Arena garandeert niet alleen een optimale zuiverheid, maar ziet er ook goed uit. De befaamde GROHE Design Studio stond in voor de vormgeving van het ogenschijnlijk gewichtloze silhouet, dat moeiteloos bij elke badkamerinrichting past. Bij het ontwerpproces heeft GROHE zich enkel laten leiden door de behoeften van de gebruikers en de vastberadenheid om een volledig intuÔtieve gebruikersinterface te creŽren. Het resultaat is een mooi en gestroomlijnd badkamerelement dat de gebruikers onmiddellijk een comfortabel gevoel geeft.

Volledig gepersonaliseerde verzorging

Bij de Sensia Arena draait het allemaal om personalisatie in plaats van standaardisatie. Alle instellingen kunnen worden aangepast Ė van de sterkte van de straal tot de positie van de straal, van de watertemperatuur tot de duur van de reinigingscyclus. Het douchetoilet is uitgerust met een ingebouwde waterverwarmer om onbeperkte hoeveelheden warm water te leveren. Ook het type straal en de straalmodus kunnen worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren. Van een standaarddouche tot een ladyspray of een dubbele douche, van een oscillerende straal tot een massagestraal Ė elke gebruiker kan een verfrissende reinigingsroutine instellen die voldoet aan zijn persoonlijke behoeften.

Veilig en schoon tot in de puntjes

Het Sensia Arena-douchetoilet is ontworpen om een van de zuiverste plaatsen in huis te zijn. Van de vorm van de pot tot de geavanceerde coatings, alles is aanwezig om een optimale zuiverheid en hygiŽne te garanderen. De nieuwe GROHE AquaCeramic-technologie creŽert een gladde hydrofiele laag op het keramisch oppervlak waardoor vuilresten en kalkaanslag niet aan de pot kunnen blijven plakken. Het geavanceerde GROHE HyperClean-oppervlak gebruikt bovendien natuurlijk antibacteriŽle zilverionen om 99 procent van alle bacteriegroei te voorkomen. Hierdoor blijft de keramische pot bijna moeiteloos glanzend schoon en bacterievrij. De doeltreffendheid en betrouwbaarheid van deze innovatieve technologie zijn gecertificeerd door de Society of Industrial Technology for Antimicrobial Articles.

Primeur: het innovatieve Sensia Arena-douchetoilet

Zuiverheid tot de derde macht

De unieke doorspoeling van het nieuwe Triple Vortex-systeem draagt in hoge mate bij tot de ultieme hygiŽne van de Sensiaģ Arena. Dit systeem spoelt tegelijk via drie afvoeren door en creŽert een krachtige draaikolk die niets achterlaat. De randloze pot maakt schoonmaken bovendien eenvoudiger en voorkomt spatten tijdens de doorspoeling. Tegelijkertijd benut het uiterst doeltreffende Triple Vortex-systeem elke druppel, zodat er weinig water wordt verbruikt.

Over elk detail van het nieuwe douchetoilet is grondig nagedacht om ervoor te zorgen dat het douchetoilet hygiŽnisch blijft bij het dagelijks gebruik. De sproeiarmen zijn niet alleen gemaakt van antibacterieel materiaal, maar worden ook automatisch gereinigd voor en na elk gebruik. Bovendien kan de sproeikop gemakkelijk worden vervangen, zodat men erop kan vertrouwen dat het douchetoilet altijd schoon zal zijn, zelfs na jarenlang gebruik. Wanneer de sproeiarmen niet worden gebruikt, worden ze beschermd tegen vuil achter een spuitmondbescherming.

Ongewenste geurtjes krijgen geen kans

Een aantal handige functies zorgen voor extra persoonlijk comfort. Een innovatief geurafzuigsysteem voorkomt ongewenste geurtjes. Het luchtscherm rond de pot verzegelt de lucht in het douchetoilet en een tweede opening zuigt geurtjes uit de pot door een speciale koolstoffilter. Het 'slimme' karakter van het douchetoilet komt ook tot uiting wanneer het douchetoilet de aanwezigheid van een persoon detecteert en het deksel automatisch opent als de persoon in de buurt komt. Het deksel wordt ook automatisch gesloten na gebruik van het douchetoilet zonder dat de gebruiker het deksel hoeft aan te raken. En 's nachts worden gebruikers door een zacht nachtlicht naar hun GROHE Spalet geleid.

Primeur: het innovatieve Sensia Arena-douchetoilet

De luxe van totale controle Ė analoog en digitaal

Dankzij de slimme controletechnologie hebben de gebruikers de volledige controle over alle opties en instellingen. Met de afstandsbediening, die aan de muur kan worden gemonteerd zodat ze altijd binnen handbereik is, kunnen het type straal, de waterdruk en de temperatuur worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Deze functies kunnen ook worden geregeld met het bedieningspaneel op de zijkant van de zitting. De Sensia Arena is ook klaar voor de digitale toekomst. Smartphonegebruikers kunnen de GROHE Spalet-app downloaden. Met deze app kunnen ze hun voorkeuren programmeren in hun individuele profielen, zodat elk Sensia Arena-douchetoilet overal ter wereld automatisch de gewenste zorg kan bieden.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo