bis 2017: Sanitair, Energie & HVAC, Elektrotechniek (video)

     12 oktober 2017 Bron: Artexis 1†882 keer gelezen
bis 2017: Sanitair, Energie & HVAC, Elektrotechniek (video)
In Hal 3 en 5 van bis 2017 vind je specialisten voor elk topic op gebied van Sanitair Energie & HVAC en Elektrotechniek. Wil je je badkamer renoveren of op maat laten maken? Hou dan zeker halt in hallen 3 en 5. Je vindt hier alle topmerken en een compleet overzicht aan mogelijkheden voor badkamers, sanitair en waterbehandeling. Maak onder andere kennis met het enorme aanbod van Sax Sanitair.

Energie & HVAC

Voor optimale kwaliteit van de binnenlucht in je woning kies je een performante en duurzame verwarmings-, ventilatie- of airconditioning-installatie of een combinatie van de drie.
Energiezuinig huis? Een waaier aan mogelijkheden om daarvoor te zorgen. Voor warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers en HR++ ketels ben je in hal 3 en 5 aan het juiste adres.

Elektrotechniek

Op zoek naar een betrouwbare partner voor ontwerp, ondersteuning, installatie en onderhoud van je elektrotechnische installatie? Specialisten in audio, video, domotica, beveiliging, elektriciteitswerken, verlichting, liften, centraal stofzuigsysteem Ö staan voor je klaar.Bekijk ook:


bis 2017: Gloednieuw beursconcept
Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo