bis 2017: Advies, ruwbouw en meer in Hal 1 (video)

  BE   9 oktober 2017 Bron: Artexis
bis 2017: Advies, ruwbouw en meer in Hal 1 (video)
Op zoek naar persoonlijk advies? Bis organiseert gratis professionele adviessessies waar niet de verkoop maar wel het goede objectieve advies centraal staat. Want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen zijn snel achterhaald …
Centraal in hal 1 vind je het bis-infopunt én kan je met al je vragen terecht bij de Hypotheekwinkel, Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen Oost- en West-Vlaanderen, Partners Verzekeringen, CIB Oost-Vlaanderen, Sax Sanitair, Reni, Eandis, Orde van Architecten, Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen en het Vlaams Energieagentschap. Bij deze laatste kom je alles te weten over BENOveren en het Renovatiepact. Er worden bovendien verschillende infosessies gehouden.

Het volledige overzicht van infosessies en adviseurs vind je op www.bisbeurs.be. Daar kan je meteen een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies zal geven.Maar er is meer in Hal 1:

Ruwbouw
De basis voor een kwaliteitsvolle woning

Het begin van het echte werk: de ruwbouw! De ruwbouw begint bij de grondwerken en eindigt als je woning water- en winddicht is. Een goede ruwbouw bepaalt m.a.w. grotendeels de kwaliteit van je woonst. Bij het bouwen van fundamenten, kelder, muren en daken is het belangrijk dat je goede keuzes maakt. In de themazone “Ruwbouw” vind je alles van bouwmaterialen, over vochtbehandeling, isolatie, gevel- en dakwerken tot groendaken.

Schrijnwerk
Kwalitatief vakmanschap

Voor al je schrijnwerk, zowel binnen als buiten, kan je terecht in de themazone “Schrijnwerk”. Hier vind je ramen en (buiten)-deuren maar ook beglazing, trappen en vliegenramen. Hoe beter de kwaliteit van het schrijnwerk van je huis, hoe duurzamer en langer het uiteraard zal meegaan. Vakspecialisten wijzen je de weg.

Bouw & Renovatie
Van nieuwbouw tot make-over van bestaande woning

Zorgeloos je huis renoveren met oog voor kwaliteit en je budget? Op zoek naar een hoofd/onderaannemer voor je renovatie- of nieuwbouwproject? Van afbraak tot afwerking tot sleutel-op-de-deur … in de themazone “Bouw & Renovatie” vind je de partner die bij je past, ook voor houtskeletbouw.

Project & Immo
Succesvol een huis of appartement (ver)kopen of (ver)huren

De themazone “Project & Immo” is the place to be voor wie op zoek is naar een appartement of een huis, of voor wie een partner zoekt die kan helpen bij de verkoop of verhuur van een eigendom (grond of pand). Alle belangrijke spelers uit de immosector – vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, sleutel-op-de-deur bouwbedrijven … – vind je op bis achteraan hal 1.

Bekijk ook:


bis 2017: Gloednieuw beursconcept

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo