bis 2017: Inrichting van de buitenruimte in hal 2 (video)

  BE   13 oktober 2017 Bron: Artexis
bis 2017: Inrichting van de buitenruimte in hal 2 (video)
De buitenruimte van het huis in even belangrijk als het interieur. Met een aanbouw aan je woning kan je heel wat extra ruimte creëren, meer licht binnenhalen en het ruimtegevoel versterken. In hal 2 vind je niet enkel inspiratie voor veranda’s en bijgebouwen maar ook voor afsluitingen en poorten, carports en terrasoverkappingen, zonwering en rolluiken …

Tuinontwerpers en -aanleggers maken een voorstel op maat voor je tuin. Met bijvoorbeeld een (kunst)grasmat, een mooi terras en/of een waterpartij in de vorm van zwembad of (zwem)vijver. In de themazone “Exterieur” vind je de nodige inspiratie, ook voor wellness.

Modulair Bouwen & Wonen in de buitenzone

Vandaag woont de gemiddelde Belg op 120 m². Een groeiende bevolking, minder beschikbare ruimte, dure bouwgronden en de nood aan betaalbare en energiezuinige woningen sturen ons richting kleine woonentiteiten waarin het toch aangenaam wonen is.

Zowel bouwbedrijven als architecten zijn volop aan het experimenteren met compacte, verplaatsbare, ingerichte, kwalitatieve en laagenergetische ‘woonpods’ die op enkele uren zo goed als overal kunnen worden neergezet en ook gemakkelijk te verhuizen zijn. In de buitenzone, voor de ingang van bis, ontdek je de trend van morgen: kant-en-klare, hoogcomfortabele woonunits voor al je behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanningsruimte.Bekijk ook:


bis 2017: Gloednieuw beursconcept

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo