Krijg gratis persoonlijk BENOvatie-advies op bis!

  BE   11 september 2018 Bron: Marquiz
Krijg gratis persoonlijk BENOvatie-advies op bis!
Als je renoveert, doe het dan meteen goed en BENOveer met de B van Beter. Met hogere energetische ambities, goed gepland en goed geadviseerd. Want daar wordt niet alleen het milieu beter van, ook je wooncomfort gaat erop vooruit, de marktwaarde van je woning stijgt, je bespaart flink op je energierekening en je geniet van tal van BENOvatiepremies.

Wist je trouwens dat je niet per se je hele huis van a tot z onder handen hoeft te nemen om van een BENOvatie te kunnen spreken? Je BENOveert ook al als je elke afzonderlijke renovatiemaatregel (dak-, muur- of vloerisolatie, het vervangen van je glas of ramen, of het plaatsen van energiezuinige technieken voor verwarming en sanitair warm water, ventilatie of elektriciteit) zo uitvoert dat je renovatie vandaag al beantwoordt aan de BENOvatienormen van morgen.

Maar wat zijn die BENOvatienormen precies? Hoe pak je je persoonlijk BENOvatietraject het best aan? Bij welke architect of aannemer kan je voor je BENOvatie terecht? En op welke premies heb je als BENOveerder recht?

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2023

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2023! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2023 behalve op zondag. BIS 2023 vindt plaats van 7 tot en met 15 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden

Om elke kandidaat-renoveerder van een objectief en persoonlijk antwoord op deze vragen te voorzien, sloegen het Vlaams Energieagentschap (VEA), netbeheerder Eandis/Infrax, aannemersfederatie Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen en de Orde van Architecten de handen in elkaar om tijdens bis, bouw- en inspiratiesalon BENOvatieadviessessies te organiseren.

Voor gratis en onafhankelijk BENOvatieadvies op bis kan je terecht bij:

  • Het Vlaams Energieagentschap: wat is BENOveren, waarom zou je BENOveren en hoe begin je eraan? (advieszone)
  • De Orde van Architecten Ė Vlaamse Raad: krijg tips en advies van een architect voor je BENOvatie (advieszone)
  • De Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen: vind de juiste aannemer voor je BENOvatie (stand 1008)
  • Eandis/Infrax: welke BENOvatiestappen kan je nemen, op welke BENOvatiepremies heb je recht en hoe kan ik een gratis BENOvatiecoach inschakelen? (stand 1600)

Elke adviessessie duurt zo'n 20 minuten en is volledig objectief, onafhankelijk en gratis maar vooraf inschrijven is verplicht.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo