Nieuwbouw

BIS, Bouw- en InspiratieSalon viert 30ste verjaardag

BIS, Bouw- en InspiratieSalon viert 30ste verjaardag
Van 6 tot en met 14 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor bis, bouw- en inspiratiesalon. Dé bouwbeurs van Vlaanderen blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. En dat wordt gevierd! Met een XL-bezoekerswedstrijd en gratis toegang voor alle 30-jarigen. Daarnaast focust bis meer dan ooit op de service naar de bezoeker.

BIS Trakteert

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van bis kan je deelnemen aan de XL-bezoekerswedstrijd. In de prijzenpot zitten – hoe kan het ook anders – 30 prijzen, waaronder een regenwaterfilter, koelkast, videofoon, spanplafond, douche-wc, gevelstenen … Vraag je deelnameformulier in de inkomhal van bis.
Voor de 30-jarigen is er nog een extra verrassing. Ben je 30 jaar tijdens je bezoek aan bis?
Dan krijg je gratis toegang. Toon je identiteitskaart aan de stand in de inkomhal en geniet van je extra voordeel.

Download hier uw gratis toegangsticket voor BIS 2024

Bouw & Wonen biedt u gratis kaarten aan voor BIS 2024! U kunt tot maximaal 2 kaarten downloaden die geldig zijn op alle dagen van BIS 2023 behalve op zondag. BIS 2024 vindt plaats van 5 tot en met 13 oktober.

Klik hier om uw gratis tickets online te downloaden

BIS Faciliteert

Je woning aanpakken is geen gemakkelijke klus. Daarom helpt bis graag een handje, zodat je je (ver)bouwplannen zorgeloos realiseert. Zo kan je bis bezoeken met het hele gezin: er is gratis kinderopvang en gratis toegang tot en met 16 jaar. Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte voor de deur, flink wat cateringpunten, gratis wifi … En dankzij het beursplan en de exposantenlijst op bisbeurs.be bereid je je bezoek vlot voor.

Op de stand van onze partners Bouwinfo en Verstandig Bouwen krijg je een gratis boekenpakket. Zodat je je woonplannen ook thuis verder kan voorbereiden. Daarnaast heeft bis nog veel meer in petto. Je krijgt de 5 belangrijke redenen om bis zéker te bezoeken op een rijtje:


Alle info op 1 plek
Keukens, sanitair, woningbouw, interieur … noem maar op.
Je vindt meer dan 400 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. Bis bezoeken = je tijd efficiënt benutten.
Vakmensen uit je buurt
Ontmoet de regionale dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.
Handige themazones
De 7 hallen van Flanders Expo zijn ingedeeld in themazones.
Zo vind je snel en eenvoudig wat je zoekt en heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.
Persoonlijk advies
Stel al je vragen tijdens een gratis adviessessie van zo’n 20 minuten. De adviseurs zijn pro in energiepremies, duurzaam watergebruik, werken met een architect …
Laatste trends
In de buitenzone ontdek je dé trend van morgen: modulair bouwen en wonen. Dankzij de architectuurtentoonstelling kom je alles te weten over hot topic ‘herbestemming’.


Lees alle praktische informatie hier

Ook interessant