Woonestetika: 40 jaar interieurtips en inspiratie

  BE   26 oktober 2018 Bron: Logika
Woonestetika: 40 jaar interieurtips en inspiratie
Foto © Woonestetika
Tijd voor een nieuw interieur? Al 40 jaar lang is Woonestetika dé referentie. Een stijloase waar je alle contacten onder één dak vindt voor een smaakvolle inrichting en optimaal wooncomfort. Van stijlvol meubilair tot de nieuwste vloer-, wand- of plafondafwerking, van wellness tot domotica.

Elk jaar weer biedt de beurs een exclusief programma gevuld met inspirerende stands, interessante adviessessies en een bruisende nocturne. Ook deze jubileumeditie zijn er drie pleinen om weg te dromen bij de mooiste ideeën en waar je meteen de woonexperten kunt ontmoeten om ze te realiseren.

Wie alle impressies even wil laten bezinken bij een kopje koffie of wat lekkers kan verpozen in de WE-lounge. Een gloednieuw sfeerconcept van de hand van Vittorio Simoni. Klaar? Afspraak op Woonestetika van 27 oktober tot 4 november in de Limburghal van Genk.

Win een duoticket voor Woonestetika 2018

Bouw & Wonen mag 20 duotickets voor de beurs Woonestetika weggeven aan haar lezers. Wil jij kans maken op een duoticket? Kijk dan snel op de wedstrijdpagina! Klik hier!


Woonestetika

Nacht van Woonestetika

Kijken en ontdekken, shoppen en rondneuzen op het gezelligste woonevenement van Limburg… Bij de Nacht van Woonestetika op vrijdag 2 november krijgt de beurs een extra dimensie. Met bubbels en bites en stemmige live muziek kun je dit interieursalon beleven met alle zintuigen. Stijlvol genieten tot in de late uurtjes!

Gratis licht-, hout-, interieur- of kleuradvies!

Een woning als in de bladen? Met de juiste tips en tricks krijgt jouw interieur ook zo’n onweerstaanbare look & feel. Boek nu een afspraak met een interieurarchitect, kleur- en stijlconsulent, lichtadviseur of houtexpert op de beurs. In 20 minuten geeft die antwoord op al je vragen over stijl, kleur, nieuwe producten, materialen, technieken, … Zo’n adviesgesprek is gratis, maar vooraf inschrijven is wel nodig op www.woonestetika.com.

Praktische informatie


Wat: Woonestetika ’18
Wanneer: zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november 2018
Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk
Openingsuren:
zaterdag 27 oktober: 13 - 18.30 uur
zondag 28 oktober: 13 - 18.30 uur
maandag 29 oktober: 13 - 18.30 uur

gesloten op dinsdag 30 en woensdag 31 oktober

donderdag 1 november: 13 - 18.30 uur
vrijdag 2 november: 13 - 23.00 uur* (* vanaf 18.30 uur Nacht van Woonestetika)
zaterdag 3 november: 13 - 18.30 uur
zondag 4 november: 13 - 18.30 uur

Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo