Bedrijfsnieuws

Woodfactory opent tweede Cowork-atelier in Torhout

Woodfactory opent tweede Cowork-atelier in Torhout
Na Gent opent in Torhout een nieuwe Cowork-atelier Woodfactory de deuren. Via een online reserveringsplatform kunnen alle ‘houtbewerkers’ en ‘aspirant houtbewerkers’ vanaf nu een volledig professioneel uitgeruste schrijnwerkerij huren. Zij kunnen per uur reserveren of aan de hand van meerbeurtenkaart of via een jaarabonnement.

Daarnaast zullen er ook initiatiemomenten en verschillende workshops worden aangeboden. Deze workshops zijn op verschillende niveaus en zullen al dan niet over meerdere dagen/avonden lopen.

Uiteraard is iedereen welkom (na het volgen van een initiatie waar de aandacht vooral zal liggen op veilig gebruik van de machines) maar de belangrijkste doelgroepen die voor ogen werden gehouden zijn de starters , bijberoepers, kleine zelfstandigen en serieuzere hobbyisten voor wie het voorheen dikwijls onmogelijk was (om financiële of praktische redenen) om toegang te krijgen tot een professioneel atelier.

De workshops zijn er voor iedereen en kunnen individueel geboekt worden maar kunnen verder ook een origineel alternatief zijn voor teambuildings en groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld voor senioren, verenigingen, ...

Meer info op: www.woodfactory.be

Ook interessant


Build for Life