Bedrijfsnieuws

Verhuurbedrijf Boels Rental opent vestiging in Lummen

Verhuurbedrijf Boels Rental opent vestiging in Lummen
Verhuurbedrijf Boels Rental heeft een nieuw filiaal in Lummen geopend. Daarmee is het niet langer nodig voor klanten van Boels uit de omgeving Lummen uit te wijken naar Antwerpen. Vanwege de verkeersdrukte rondom Antwerpen zagen zij zich steeds vaker genoodzaakt die vele extra kilometers om te rijden. De opening van het nieuwe filiaal is ook van strategisch belang voor Boels. De bedrijvigheid in de regio biedt veel kansen, maar zeker ook uitdagingen.

Johan Meuwissen, Area manager, “De concurrentie in de regio is stevig, maar we gaan graag de uitdaging aan en dat doen we door ons te onderscheiden op het gebied van service en assortiment. Boels Rental verhuurt bijna alles, dus iedereen die zich bezighoudt met bouwprojecten, groot of klein, en die op zoek is naar speciaal gereedschap, is bij ons aan het juiste adres. De medewerkers van Boels zijn deskundig en voorzien klanten van snelle service en het juiste advies. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij Boels van harte welkom.”

Boels Rental in Lummen is gelegen aan de Dellestraat 13 en is van maandag tot vrijdag geopend van 07.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur.

Build for Life