Bedrijfsnieuws

X²O opent nieuwe showroom in Aarlen

X²O opent nieuwe showroom in Aarlen
Badkamerspecialist X²O opent op vrijdag 8 november een nieuwe vestiging in Aarlen. Met zijn 1.800 m² is het de tweede grootste showroom in België. Hiermee staat de teller van X²O showrooms in België en Nederland op 27. Op zoek naar de ideale badkamer voor elk budget en advies op maat? Place to be: Rue de Grass 102, 6700 Arlon.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november vindt de feestelijke opening van de nieuwe X²O-showroom in Aarlen plaats. In de 27ste showroom van de badkamerspecialist snuif je de sfeer op voor je nieuwe badkamer en word je ondergedompeld in een warm bad van inspiratie. Eentje van maar liefst 1.800 m². Je wordt er hartelijk ontvangen met een drankje en kunt terecht bij de X²O badkameradviseurs met al je vragen. Iedereen welkom!

Uniek concept

Bij X²O vind je alle bekende A-merken. In hun ruime showrooms ervaar je de sfeer en mogelijkheden van je nieuwe oase van rust. De badkamer van je dromen? Die stel je helemaal naar wens samen, de combinaties zijn immers eindeloos. Kortom: de meeste keuze vind je bij X²O. Je gaat sowieso doordrenkt met inspiratie naar huis. Annelies Braeckman, retail director bij X²O Badkamers: “Of het nu gaat om een instap-badkamer of een high-end inrichting, we hebben in onze nieuwe vestiging in Aarlen het assortiment én de adviseurs in huis om elke badkamerdroom naar ieders budget te realiseren. En dat alles met een messcherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kan ruim 95% van ons assortiment snel uit voorraad worden geleverd.”

X²O opent nieuwe showroom in Aarlen

X²O gaat voor méér badkamer!

Fris aan de dag beginnen in een badkamer die je dromen overtreft: heerlijk! Daarom gaat X²O speciaal voor jou voor méér.

Méér keuze
Ervaar de ongeëvenaarde mogelijkheden van ons gigantische assortiment. Heb je een industriële of moderne stijl? Of hou je meer van design of cottage? Stel zelf de badkamer van je dromen samen. Helemaal op jouw maat en naar jouw smaak. Eens proeven van al die keuze? In de X²O showrooms tot 1.900 m² ervaar je de sfeer en mogelijkheden van je nieuwe badkamer. Je vindt er tot 90 realistische badkameropstellingen. Elke badkamer kan je als totaalconcept overnemen of volledig personaliseren. Pas op: groot risico op badkamerdromen!

Méér korting
Gelukkig is de badkamer waar je niet van dúrft te dromen, nu binnen handbereik. Bij X²O krijg je topkwaliteit tegen de voordeligste prijs, met kortingen tot -50% op het volledige assortiment!

Méér service
Goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten helpen je droombadkamer samen te stellen. De X²O specialisten staan je bij met persoonlijk advies en grondige productinformatie. Ook de klantendienst staat altijd met de glimlach voor je klaar. Zij gaan voor jou tot het uiterste. Voor, tijdens en na je aankoop, zodat je 100% tevreden bent. Omdat X²O overtuigt is van hun kwaliteit bieden ze wel tot 8 jaar garantie. Geen onaangename, maar aangename verrassingen, daar houden we van!

Méér bekende merken
Met alle bekende merken onder één dak, kan je eindeloos combineren. Geniet van A-merken zoals Hansgrohe en Geberit, tegen de laagste prijs. Ontdek ook enkele merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Nergens zoveel keuze als bij X²O!

Blijvende ambitieuze groei

Niet alleen in België is X²O een klinkende naam. Na 15 jaar sterke groei en een toppositie in de markt is het in Nederland ook goed op weg om een grote speler te worden. De sleutel van hun succes? Een uniek assortiment aan unieke prijzen.

Ook interessant