Badkamers

Designklassieker krijgt na 25 jaar upgrade

Designklassieker krijgt na 25 jaar upgrade
Het volgende hoofdstuk in het buitengewone succesverhaal van de Starck 1 barrel. Ontwerper Philippe Starck en Duravit hebben de designklassieker op een aantal punten verder verfijnd. Al bij de productlancering in 1994 maakte de wastafel met onderbouwmeubel indruk door zijn tijdloze basisvorm, die doet denken aan een emmer en een kom. De Starck 1 reeks zit dan ook al 25 jaar onafgebroken in het Duravit assortiment.

Opbergruimte en verlichting

Tegenwoordig is de Starck barrel veel meer dan alleen maar een wastafelmeubel. Na de nieuwste update heeft hij veel opbergruimte en zorgt hij voor licht in het donker. Bij het openen van de deuren zorgt de led-installatie voor een perfect verlicht maar niet-verblindend interieur. Daardoor kan elke gebruiker direct vinden wat hij zoekt. Het in de ton toegepaste matglas ziet er door de verlichting bijzonder zacht uit.

De Starck 1 barrel

Starck 1 spiegel

Speciaal voor de update werd een door Philippe Starck ontworpen spiegel aan de reeks toegevoegd. Deze verzekert voor een helder beeld met een verlichting in de buitenrand die een warme sfeer in elke badkamer schenkt. Zijn rechthoekige vorm staat in discreet contrast met de ronde vormen van de taps toelopende ton, waardoor een gebalanceerd en boeiend totaalbeeld ontstaat.

Keuzevrijheid

De designklassieker is uitgebreid met nieuwe en trendy zijdematte lakken, in de kleuren wit tot nachtblauw. De hoogglanslakken wit en zwart en drie houten fineeroppervlakken blijven verkrijgbaar. Voldoende creatieve vrijheid voor een gepersonaliseerde droombadkamer.

De Starck 1 barrel