Interieur

Wonen & Stijl, de interieurinspiratiebeurs in Antwerpen

Wonen & Stijl, de interieurinspiratiebeurs in Antwerpen
In de aanbieding: heel veel wooninspiratie. Gezocht: liefhebbers op zoek naar interieurtrends, advies, mooie spullen en een leuke dag. Wonen & Stijl is dé nieuwe interieurbeurs voor Antwerpen, Vlaams Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen. Mix & Match is het devies en op Wonen & Stijl in Antwerp Expo zie je hoe!

We wonen vandaag de dag niet meer in één welbepaalde interieurstijl en niet alles in huis hoeft bij elkaar te passen. Juist het mengen van verschillende stijlperiodes en bijzondere objecten past bij de huidige tendens van het personaliseren van je woning. Een eclectische mix van spullen van grootmoeder, coole designaccessoires en klassieke elementen is de trend die overal toe te passen is.

De beurs Wonen & Stijl is geannuleerd voor 2015.

Lees er meer over via deze link

Persoonlijk advies

Op zoek gaan naar spullen met een bijzonder verhaal en unieke objecten klinkt natuurlijk geweldig, maar hoe pak je dat aan en hoe wordt je huis toch één geheel? Naast veel voorbeelden die je kunt bewonderen op de beurs, staat er ook een team stylisten klaar om je een-op-een advies te geven. De specialisten van Room 7 geven ook workshops en lezingen waar je een hoop van kunt opsteken. Denk aan onderwerpen als kleur, textiel in huis, de aanpak van een geheel interieur, het bewerken van hout en het opfrissen van een meubel. Op www.wonenenstijl.be is het overzicht van de activiteiten te zien en kun je inschrijven.

Inspiratie voor elke ruimte

Wie op zoek is naar inspiratie voor een specifieke ruimte, kan zijn hart ophalen bij de inspiratiepunten. Van verschillende vertrekken kan je dezelfde opstelling in vier stijlen bekijken. Kies je favoriet of pak elementen van de verschillende stijlen.
  • Weet je bijvoorbeeld niet goed hoe je de keuken als leefruimte bij het huis kan betrekken, dan kun je ideeën opdoen bij de vier keukens op Wonen & Stijl.
  • De badkamer wordt steeds meer een ontspanningsruimte en het spa-gevoel staat op steeds meer verlanglijstjes. Bekijk de vier stijlen en take your pick.
  • Werk en vrije tijd lopen steeds meer in elkaar over en daarom is een goede werkplek thuis onontbeerlijk. Maar hoe creëer je nou een fijne, overzichtelijke setting in eigen huis? Bij de inspiratiepunten geeft Wonen & Stijl ook een werkkamer in vier stijlen weer.
  • Kinderkamers blijven ook een lastige en soms zie je door alle kleuren, prints en plaatjes het beoogde totaal niet meer. Hoe je een stijlvol geheel creëert voor je allerkleinste wordt in vier voorbeelden getoond. Kies en mix je favorieten en pas de ideeën thuis toe.
  • Elke vrouw droomt van een walk–in-closet à la Sex and the City, maar ook mannen hebben kastdromen! Wonen & Stijl toont de garderobe van je dromen, voor haar én voor hem.


Een dagje uit

Beursorganisator Fisa, van onder andere Cocoon en Sfeer, weet van een beursbezoek echt een dagje uit te maken door ook de catering goed te verzorgen. Het wordt een totaalbeleving en food kan daar niet aan ontbreken. Zo is er een heus Aziatisch restaurant waar verse maaltijden worden bereid om even op krachten te komen tussen het rondneuzen door. Ook zal er een luxueuze wijn- en champagnebar zijn om even op adem te komen na de overdonderende hoeveelheid inspiratie. De keuze voor kwalitatief goed voedsel is een wereldwijde trend die, gelukkig, fastfood en frisdrank van de kaart veegt.

Praktisch

Data: 7-8-9 en 13-14-15 februari
Tijden: van 11 tot 19 uur, m.u.v. 13 februari van 11 tot 22 uur
Toegang: € 10 en € 7,50 in online voorverkoop (kinderen tot 12 gratis)
Ladies Day: 9 februari gratis toegang voor dames!
Locatie: Antwerp Expo - Jan van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen

Ook interessant