Interieur

Een impressie van Woonbeurs 2014 (fotospecial)

Een impressie van Woonbeurs 2014 (fotospecial)
Studio-Intério bezocht de woonbeurs 2014 in de Rai te Amsterdam. Ook dit jaar is deze beurs door veel bezoekers bezocht en waren er maar liefst 225 exposanten die op de beurs de nieuwste woonproducten toonden en er was deze beurs veel te zien.

Een paar opvallende trends waren veel hout (veel hergebruikt hout en gebrand hout), een rustieke sfeer met een beetje glamour maar ook dat stoffige reis gevoel. Ook waren er banken en stoelen terug vinden die geïnspireerd waren op de jaren 90 of grote familie/comfort banken met kleine details zodat het uiterlijk van deze banken net iets extra’s heeft.

Woonbeurs Amsterdam 2014

Wij van Studio-Intério vonden het een erg inspirerende en nuttige beurs. Er was voor iedere consument met bouw- of renovatie plannen voldoende wooninspiratie te vinden.
Voor mensen die de meest bijzondere hoogtepunten willen terugzien, hebben wij een fotoselectie gemaakt van de meest bijzondere en innovatieve interieur onderdelen.
Bekijk ook de link van Pinterest van Studio-Intério om inspiratie op te doen voor uw moderne interieur: www.pinterest.com/studiointerio of de website www.studio-interio.com

Klik hier om de foto presentatie te starten

Ook interessant