Interieur

Interieur beleven, da’s Woonestetika

Het geheim voor een geslaagd interieur? Woonestetika! Daar vind je echt àlles om je woning in te richten en aan te kleden. De beurs is al jarenlang dé referentie voor smaakvol wonen. Bezoekers worden er getrakteerd op de nieuwste woontrends en inspiratievolle workshops. Van mooie meubels en leuke accessoires tot maatwerk voor elke plek in huis. Alle stijlen, kleuren en dessins.Voor keuken, living, badkamer of slaapkamer. Ook het buitenleven komt aan bod. Sterke merken, klinkende namen, verrassende creaties én vooral veel professioneel advies. Afspraak van 1 tot 11 november in de Limburghal van Genk. Want mooi wonen begint bij Woonestetika.

Win een duoticket voor Woonestetika 2014

Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 25 duotickets voor Woonestetika die Bouw & Wonen mag weggeven!
Klik hier om deel te nemen.

Nacht van Woonestetika

Zin om een avond lang moois en lekkers te combineren? Kom dan zaterdag 8 november naar de Nacht van Woonestetika. Tot 23 uur kun je de beurs beleven met alle zintuigen. Rustig flaneren over de beursvloer. De fraaiste woonideeën passeren de revue terwijl je smult van de speciale culinaire (hoog)standjes. Met een lekker glaasje in de hand en bij de sfeerrijke tonen van live muziek is het zo gezellig babbelen over alles wat je hebt gezien. Stijlvol genieten tot in de late uurtjes!

Gratis professioneel advies

Duidelijk, objectief en persoonlijk advies van een interieurstylist of -architect. Helemaal gratis bovendien. Dat is een nieuwe service op de beurs. In een sessie van 20 minuten krijg je antwoord op al je vragen over stijl, kleur, nieuwe producten, materialen, technieken, … en tal van andere tips om je woning mooi en comfortabel in te richten. Kijk op www.woonestetika.com en maak een afspraak met de specialist van je keuze.

Praktische informatie

Wat: Woonestetika ’14
Wanneer: zaterdag 1 tot en met dinsdag 11 november 2014
Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk

Openingsuren:
  • Alle dagen: 13 - 18.30 uur
  • Vrijdag 7 november: 13 - 21 uur
  • Zaterdag 8 november: 13 - 23 uur > vanaf 18.30 uur Nacht van Woonestetika
  • Gesloten op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 november

Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)

Meer info: www.woonestetika.com

Ook interessant