Interieur

Woonestetika: 35 jaar helemaal thuis in wonen

De meest gewaardeerde woonbeurs, dat is Woonestetika, al 35 jaar lang! En deze editie wordt er helemaal eentje om in te lijsten! Want tussen 1 en 11 november 2013 vormt de Limburghal van Genk weer het decor voor de laatste woontrends en leukste interieurideeën. Je vindt er echt àlles om leefruimte, slaapkamer, keuken, badkamer of kantoor stijlvol en comfortabel in te richten. Nieuwe materialen, technieken, kleuren en dessins. Alle settings… Trendy en hedendaags, sober, strak, puur en minimalistisch. Of juist met respect voor het verleden: traditionele, klassieke en antieke elementen. Ieder zijn ding. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Sterke merken, klinkende namen, verrassende creaties én vooral veel professioneel advies. En om compleet te zijn ook tal van inspirerende workshops. Dus… Interieurplannen? Kom naar Woonestetika, hét bruisende startpunt voor mooi wonen.

Win een duoticket

Wilt u Woonestetika bezoeken en wilt u gratis toegang? Doe dan mee met onze wedstrijd, en wie weet wint u wel een duoticket!

Bezoek onze wedstrijdpagina op: https://www.bouwenwonen.net/win/woonestetika.asp

Nacht van Woonestetika

Zin om extra lang en relax te proeven van Woonestetika? Dat kan prima op zaterdag 2 november. Om 18.30 uur is de beurs nog lang niet afgelopen… Tijdens de Nacht van Woonestetika kun je als altijd rustig alle woon- en decoratietips in je opnemen, maar ook smullen van de speciale culinaire (hoog)standjes. Onder de sfeervolle tonen van live muziek gezellig keuvelen over alles wat je hebt gezien met een lekker glaasje in je hand. Genieten… tot in de late uurtjes!

Praktische informatie

Wat: Woonestetika ’13
Wanneer: vrijdag 1 tot en met maandag 11 november 2013
Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk

Openingsuren:
  • Alle dagen: 13 - 18.30 uur
  • Vrijdag 8 november: 13 - 21 uur
  • Zaterdag 2 november: 13 - 23 uur > vanaf 18.30 uur Nacht van Woonestetika
  • Gesloten op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november

Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)

Meer info? www.woonestetika.com

Ook interessant