Second Home

Win kaarten voor Second Home International in Utrecht

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart is in Jaarbeurs Utrecht de publieksbeurs voor tweede huizen Second Home International.
Op zoek naar een uniek tweede huis? Investeren in geluk? Of behoefte aan advies? Second Home International is dé beurs voor een tweede huis in binnen- of buitenland. Bezoekers vinden er een zeer gevarieerd aanbod met aanbieders die alle vragen rondom de aankoop van een tweede huis kunnen beantwoorden. Tijdens de seminars op Second Home International vertellen huiseigenaren over hun ervaringen omtrent hun aankooptraject. Daarna is er uitgebreid tijd om onder het genot van een hapje en drankje informatie verder advies in te winnen bij deze huisbezitters. Kortom, bezoekers kunnen zich op 'Second Home Sweet Home' volop laten informeren en inspireren .

Maak kans op 2 gratis kaarten!
Bouw & Wonen mag voor deze editie van Second Home International 15 duokaarten verloten. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een e-mail aan wedstrijd@bouwenwonen.net met daarin de volgende gegevens:
  • mailonderwerp: Gratis kaarten voor Second Home in Utrecht
  • Uw naam
  • Motivatie: Waarom wilt u Second Home International bezoeken?

De winnaars worden geloot en krijgen per e-mail een code met toelichting toegestuurd waarmee je de kaarten online gratis kan bestellen.
Deze aktie loopt tot en met vrijdag 16 maart.

Scond Home International wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van vrijdag 23 t/m zondag 25 maart 2012.
Openingstijden

Vrijdag 23 maart 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 24 maart 10:00 - 17:00 uur
Zondag 25 maart 10:00 - 17:00 uur

Meer info op www.secondhome.nl

Ook interessant